2a divisió FEF

Un triomf de gran mèrit

Amb el cor. Tot i els condicionants amb els quals afrontava el duel, l’Olot va sumar tres punts d’or contra el Barça B que el mantenen en el grup ampli d’equips que aspiren a acostar-se al ‘play-off’

L’Olot va acabar de la millor manera una setmana que semblava dramàtica. Després de perdre en el darrer minut el duel gironí contra el Llagostera (1-0) i de caure eliminats de la copa a mans del Nàstic en el tram final de la pròrroga amb dos gols d’Amang en el 111’ i el 122’, els de la Garrotxa afrontaven el partit contra el Barça B amb molt de cansament acumulat i tocats emocionalment per culpa de les dues garrotades consecutives. Les baixes per sanció de Xumetra i Arnau Comas, dos futbolistes assentats a l’onze, i els altres condicionants convertien el matx contra el potent filial blaugrana en el darrer gran desafiament del 2019 de l’equip dirigit per Raúl Garrido.

Els olotins van fer un gran partit i, de nou, el rendiment del gol que va fer Hèctor Simón en el 27’ va ser impecable. La solidaritat defensiva dels garrotxins va tornar a ser brillant, i és que el gran partit d’Alan Baró liderant la defensa, secundat per uns sempre fiables Lluís Aspar i Carles Mas, que va jugar infiltrat fins que el cos li va dir prou en el 73’, a més de la pressió dels carrilers i tot el bloc, va afogar la sortida de pilota dels joves futbolistes del Barça B, que juntament amb les imprecisions que provocava una gespa pesant per culpa de la pluja van ser els millors ingredients del triomf de prestigi de l’Olot.

Grans registres defensius

La solidesa defensiva que està mostrant l’Olot aquesta primera volta és a l’abast de pocs equips. De fet, els olotins són l’equip menys golejat de tot el grup tercer i el segon entre els 80 equips de la categoria de bronze, uns registres excel·lents que es veuen eclipsats per la poca efectivitat de cara a la porteria rival. Els de Garrido han encaixat onze gols en divuit jornades, una més que el San Fernando del grup quart, però desgraciadament només n’han pogut fer quinze, unes xifres que han frenat l’equip a l’hora d’assolir cotes més elevades en aquest punt del curs. Per ara, l’Olot és al grup capdavanter de la taula en fila índia amb els equips que aspiren a acostar-se al play-off d’ascens.

S’AIXEQUEN

La derrota en el 93’ a Llagostera i en la pròrroga en la copa van deixar tocat l’equip
1. San Fernando 10 gols
Grup 4
2. OLOT 11
Grup 3
3. Cartagena 11
Grup 4
4. Badajoz 11
Grup 4
5. Atlètic Balears 12
Grup 1
6. Ibiza-Eivissa 13
Grup 1
7. Sabadell 13
Grup 3
8. Castelló 14
Grup 3
9. Cadis B 14
Grup 4
10. Lleida Esportiu 15
Grup 3
11. Cultural 15
Grup 2
12. Logroñés 15
Grup 2
Patrocini

Hèctor Simón, màxim golejador amb cinc gols

El migcampista de Llançà va erigir-se una vegada més com l’estilet ofensiu del seu equip. Hèctor Simón ja ha fet cinc gols en la lliga, un terç del total de l’equip garrotxí, que només n’ha fet quinze en divuit jornades de lliga. El capità de l’Olot va aprofitar un refús i una posterior assistència de José Antonio Soler per superar l’estirada d’Iñaki Peña, un gol marca de la casa arribant des de la segona línia. Hèctor Simón ha fet tres gols de penal –en va fallar un contra l’Oriola– i els dos darrers de jugada situant-se a només dos gols dels seus millors registres a segona B, el curs passat amb l’Olot i el 2002/03 amb l’Espanyol B (7 gols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)