2a divisió FEF

El Nàstic es deixa empatar un 0-2 al camp del cuer

En cinc minuts. Els grana marxen al descans amb avantatge però cedeixen l’empat

oriola 2 nàstic 2

ORIOLA:Arias, Pina, Inglés, Badal, Marín, Rodri, José Carlos, Pitu (Nico 78’), Fondarella (Solano 58’), Chechu i Cases (Brian 58’).NÀSTIC DE TARRAGONA:Bernabé, Albarrán, Rodríguez, Perone, Bonilla, Goldar, Márquez, Valentín (Ballesteros 56’), Brugui, Oliva (Pereira 81‘) i Pedro.GOLS:0-1 (27’) Goldar. 0-2 (43’) Valentín. 1-2 (65’) Solano. 2-2 (70’) Chechu.ÀRBITRE:Santos Pargaña.T.G.:als locals Fondarella, Cases, Badal i Marín; als visitants Bonilla i Bernabé.COMENTARI:La vida continua igual a Tarragona, on el Nàstic no aixeca el cap de cap de les maneres. Ahir va tenir una gran oportunitat al camp del cuer, on va arribar a manar en el marcador per dos gols de diferència al descans, però en cinc minuts, del 65 al 70, l’Oriola va empatar i va deixar l’equip de Seligrat amb un pam de nas. Els grana es van avançar a la meitat del primer temps en una centrada de falta executada per Bonilla, i cedida per Perone a Goldar, que no va perdonar davant Arias. Abans del descans, Pol Valentín va rematar una jugada personal de Pedro Martín i va deixar el marcador en una situació immillorable. El Nàstic fins i tot va tenir oportunitats per sentenciar el partit mitjançant Pedro Martín i Juan Rodríguez, però van perdonar. I ho van pagar. Primer, Solano va aprofitar una triple oportunitat del seu equip per batre Bernabé i després, Chechu Flores, amb un xut encreuat, va posar l’empat definitiu.