2a divisió FEF

Badalona, pendent d’una gesta contra el Getafe

Copa. L’Estadi Municipal registrarà una gran entrada per rebre l’equip de Bordalás, un rival de màxima exigència per als de Manolo González

Expectació màxima a Badalona amb el partit que jugarà el seu equip aquesta tarda, a partir de les 19 hores, contra el Getafe, corresponent a la segona eliminatòria de copa. Després de tombar l’Oviedo, els jugadors que entrena Manolo González saltaran a la gespa decidits a repetir la gesta davant d’un primera divisió. “A un partit, jugant a casa, si l’afició ens dona suport, és possible eliminar-los”, considera el tècnic escapulat. González no creu que l’esforç que haurà de realitzar el seu equip li passi factura en la lliga, on passa el millor moment des que va començar la temporada, encadenant dos empats i tres victòries en les cinc últimes jornades que l’han fet sortir de la zona de descens. “Estem preparats, físicament i mentalment, per afrontar els tres partits que haurem de jugar els pròxims nou dies”, assegura, Per altra banda, l’entrenador del Badalona no dubta a demanar l’escalf de la seva afició: “Si notem la gent a prop, empenyent, donarem molt més encara.” Ahir, a mitja tarda, s’havien venut prop de 1.300 localitats, fet que convida a pensar que l’Estadi Municipal de Badalona, amb 4.170 seients, registrarà una molt bona entrada, ja que els socis escapulats no hauran de pagar i les taquilles estaran obertes abans del partit.

Per la seva banda, José Bordalàs, el tècnic del Getafe, no es refia del rival que tindrà al davant, per molt que sigui de segona B. La prova més evident és que ha convocat els seus millors futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)