2a divisió FEF

El Nàstic, eliminat (1-3) per dos gols en pròpia porta

Copa. Juan Rodríguez i Goldar condemnen l’equip de Seligrat davant el Sargossa amb dos autogols en la primera part

El Nàstic ha caigut davant el Saragossa en la copa després de perdre (1-3) al Nou Estadi en un partit igualat decidit per la mala sort de l’equip de Seligrat, que s’ha fet dos gols en pròpia porta. El primer, en el minut 7, de Juan Rodríguez. El segon, poc abans del descans, de Goldar. El Saragossa s’ha trobat amb un avantatge clar sense fer gaire mèrits. A la segona part el Nàstic ha intentat retallar la diferència i no li han faltat ocasions per fer-ho. Finalment, Ballesteros ha anotat un gran gol amb un xut col·locat, però Papu ha sentenciat en els últims minuts.