2a divisió FEF

Dos gols en pròpia porta condemnen el Nàstic

Copa. El Saragossa elimina l’equip grana sense fer gaires mèrits, després que els autogols de Juan Rodríguez i de Goldar deixessin el marcador en un contundent 0-2 abans de mitja part

NÀSTIC 1 SARAGOSSA 3

GIMNÀSTIC:Bernabé, Albarrán, Juan Rodríguez, Domingo, Bonilla, Brugué, Goldar, Márquez, Montero (Ballesteros, 46’), Pedro (Pereira, 62’) i Amang (Oliva, 62’).SARAGOSSA:Ratón, Delmás, Guitián, Grippo, Clemente, Papu, James (Aguado, 57’), Ros, Blanco (Soro, 80’), Kagawa i Linares (Baselga, 70’).GOLS:0-1 (7’) Juan Rodríguez (p.p.). 0-2 (40’) Goldar (p.p.). 1-2 (69’) Ballesteros. 1-3 (86’) Papu.ÀRBITRE:Trujillo Suárez.T.G.:Domingo, Albarrán, Goldar i Ballesteros.

El Nàstic de Tarragona va caure contra el Saragossa en la copa després de perdre (1-3) al Nou Estadi en un partit més igualat del que diu el marcador i que es va decidir per la mala sort de l’equip de Toni Seligrat, que va fer-se dos gols en pròpia porta. El primer, en el minut 7, de Juan Rodríguez, i el segon, poc abans del descans, de Goldar. Entre el 0-1 i el 0-2, el badaloní Javi Márquez va disposar de la millor ocasió de la primera part amb un xut des de la frontal que el porter Ratón va desviar. En tot cas, quan es va arribar a la mitja part, sense ser superior en el joc, el Saragossa es va trobar amb un avantatge de dos gols.

Després del descans, el Nàstic va anar refent-se a poc a poc, va mirar de retallar la diferència i va disposar d’unes quantes ocasions. Amang, en el minut 59, es va quedar sol davant del porter, però va xutar desviat. No va fallar Pol Ballesteros, que havia entrat al descans en el lloc de Montero. El de Vilassar de Mar va anotar un gran gol amb un xut molt ben col·locat, que va encendre l’ànim de l’afició. Els grana van tenir un parell d’ocasions més, però els va faltar l’encert necessari per aconseguir l’empat i, finalment, Papu va esvair les esperances d’arribar a la pròrroga amb una rematada que, tot i que va tocar Bernabé, va acabar a la xarxa. No hi va haver temps per a res més.

He vist l’equip ’petit’ igual, o millor, que el Saragossa. Ells només han xutat un cop entre els tres pals