3a divisió FEF

Confiança intacta a mig Tormalet

3a divisió. El Banyoles continua en el tram més complicat del calendari i després de dues derrotes a domicili rep l’Europa (16.30 h)

Després de dos partits consecutius fora de casa, on el Banyoles passa molt de fred, l’equip dirigit per Adam Fontes tornarà davant l’afició per rebre un altre dels candidats a disputar el play-off d’ascens a segona divisió B, l’Europa (16.30 h). Els del Pla de l’Estany encadenen tres victòries al Miquel Coromina i Moretó, la darrera contra el líder, l’Hospitalet (3-1), una demostració de competitivitat dels banyolins, que no s’han vist dominats totalment per cap dels equips de la categoria. El Banyoles haurà de mostrar una gran versió si vol esgarrapar punts contra un conjunt escapulat que arriba ferit després de perdre el seu darrer partit de lliga contra el Sant Andreu en el derbi barceloní.

Amb vista al matx, el tècnic Adam Fontes tindrà un bon reguitzell de baixes, ja que no podrà comptar amb Turon, Quimo, Èric Gispert, Moha, Toni i Mercader, que a finals de setmana va incorporar-se a l’Escala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)