Territorial

L’Anglès compleix cent anys

Efemèride. El club selvatà, fundat el 1920, estrenarà avui en el partit del primer equip a tercera catalana la samarreta commemorativa del centenari, que deixarà pas a molts més actes

El CE Anglès està de celebració, ja que aquest any iniciat el club selvatà compleix cent anys d’història. L’entitat, que va néixer el 1920, iniciarà avui els actes del centenari, coincidint amb el partit que el primer equip disputarà a casa contra el Sant Roc d’Olot, corresponent a la setzena jornada de tercera catalana (17 h).

L’Anglès lluirà avui per primera vegada la samarreta commemorativa del centenari del club, la primera de moltes accions que la junta directiva encapçalada per Toni Vega està treballant per fer. Amb un pressupost humil, però amb ganes de celebrar una efemèride prou important com és complir cent anys, l’Anglès intentarà oferir a la població i als seus seguidors diferents actes per celebrar l’aniversari. Entre les iniciatives confirmades hi ha la del disseny de la placa de cava d’enguany per la Fira de Sant Antoni de la setmana vinent i diverses activitats per als més petits. A més, l’entitat també està recopilant fotografies per tal d’editar un llibre sobre el centenari del club a més de fer promoció d’articles de marxandatge com la insígnia del club, samarretes, gorres, bufandes, entre d’altres.

L’Anglès és un dels històrics del futbol gironí i en la gesta més important de la trajectòria dels selvatans hi ha la disputa de la final de la copa Catalunya al camp de Montjuïc, a Barcelona, contra el primer equip de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus van eliminar el Girona, l’Olot i el Sants abans de la final però van perdre contra els periquitos (3-1). Pel club hi han passat futbolistes emblemàtics com Lluís Coll, exjugador del Barça, i un dels golejadors més importants de la demarcació, Josep Roca Pistola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)