2a divisió FEF

El Sabadell confirma el seu lideratge

2a divisió B. Cop sobre la taula de l’equip arlequinat, que s’imposa al camp del segon amb un gol d’Aleix Coch

CASTELLÓ 0 SABADELL 1

CASTELLÓ:Álvaro Campos; Castells (Bilal, 62’), Satrústegui, Gálvez; Muguruza, Carles Salvador, Rubén Díez, Víctor García; Jorge Fernández; Cubillas (Juanto Ortuño, 59’) i César Díaz (Alcaina, 84’).SABADELL:Mackay; Pedro Capó, Aleix Coch, Grego Sierra; Óscar Rubio, Adri Cuevas, Ángel, Josu; Manu Lanzarote (Boniquet, 58’), Néstor Querol (Aitor Pascual, 89’), Édgar (Boris, 86’).GOL:0-1 (41’) Aleix Coch.ÀRBITRE:Rafael Sánchez López (col·legi murcià). T.G.: Als locals Rubén Díez i Gálvez, i als visitants Édgar, Pedro Capó, Aleix Coch, Josu i Adri Cuevas. T.V.: Per doble amonestació, al local Satrústegui (84’).

El CE Sabadell va demostrar, ahir, definitivament, que es troba en disposició de lluitar pel primer lloc del grup tercer de segona B. L’equip que entrena Antonio Hidalgo es presentava a Castàlia com a líder, a només un punt del seu rival, el Castelló, que era el segon classificat, i després dels noranta minuts va reforçar el seu lideratge amb una victòria per la mínima (0-1), gràcies al gol que va signar el central Aleix Coch a les acaballes del primer temps.

Després de resistir la sortida de l’equip castellonenc, el Sabadell va treure el cap i, fins i tot, va ser capaç de marcar un gol que, inexplicablement, va ser anul·lat per fora de joc d’Òscar Rubio. Poc abans del descans, però, el conjunt arlequinat va poder celebrar el gol que li donaria el triomf: Manu Lanzarote va servir un córner i Aleix Coch, lliure de marca en el segon pal, va rematar a la xarxa.

En la segona part, no hi va haver precisament un setge del Castelló a la porteria del Sabadell. De fet, Mackay només va haver d’intervenir una vegada, per rebutjar un xut ras de Rubén Díez. Els jugadors d’Antonio Hidalgo van controlar el partit amb menys problemes dels previstos i van disposar d’un parell de bones oportunitats en dos xuts d’Adri Cuevas. Amb tot, la mínima diferència en el marcador va allargar la certesa del triomf fins que, en el minut 86, el local Satrústegui va veure la segona targeta groga. Amb un home més, el Sabadell no va tenir problemes per assegurar els tres punts.