Correctiu al Banyoles

Desfeta. L’equip del Pla de l’Estany recull la tercera derrota seguida superat àmpliament per l’Europa, que s’arriba a posar 0-4 en el marcador

BANYOLES 2 EUROPA 4

BANYOLES:Bartrina, Pol, Bech, Sala (Viade, 46’), Ferru, Andreu (Majó, 69’), Cris, Henry (Moha, 62’), Genís, Adrià Casanova i Nil.EUROPA:Uri Vives, Sergi Pastells, Guti, Àlex Cano, Prats (Joel, 72’), Uri (Gabi, 63’), Jordi Cano (Kilian, 77’), Alberto, Sergi Monsó, Alfons Serra i David Jiménez.GOLS:0-1 (16’) Sergi Monsó. 0-2 (31’) Sergi Pastells. 0-3 (34’) David Jiménez. 0-4 (58’) David Jiménez. 1-4 (82’) Bech. 2-4 (88’) Moha.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Pol, Bech, Sala i Nil; al visitant Uri.T.V.:cap.

No va poder rascar res el Banyoles ahir al Miquel Coromina i Moretó on va visitar-lo l’Europa, un dels equips més potents de la lliga, i va superar-lo (2-4). Poca cosa va tenir a fer el conjunt del Pla de l’Estany, en un partit que va arribar a anar perdent per 0-4 i que a la mitja hora de joc ja estava pràcticament decidit amb un 0-3. La desfeta és la tercera consecutiva que recull l’equip que dirigeix Adam Fontes, immers en un Tormalet en què li queden encara per acabar-lo el Terrassa i el Granollers, els dos propers rivals, dos equips que ocupen plaça de play-off.

També l’Europa ocupa aquesta zona de privilegi, és tercer, i ahir va fer una demostració de potencial i va sentenciar ja al primer temps. Al minut 15, van fer el primer els barcelonins després d’una jugada assajada en què Sergi Monsó va endreçar a dins una assistència d’Àlex Cano. El segon va trigar un quart més, tot i que entremig l’Europa va tenir dues oportunitats clares. Va marcar-lo Sergi Pastells aprofitant un rebot des de dins de l’àrea. I tot seguit, quan només s’havien disputat 34 minuts, va arribar el tercer, obra de David Jiménez que va culminar un ràpid contraatac.

La segona part va ser un tràmit en què els visitants encara van obrir més escletxa amb el quart, també en un contraatac finalitzat per David Jiménez. En el tram final, el Banyoles va treure l’orgull i va maquillar el marcador. Li va faltar temps per poder entrar en el partit; va escurçar distàncies al minut 82 via Bech, que va caçar un refús del porter Uri Vives després d’una rematada, i al minut 88, Moha va fer el 2-4 final amb un sensacional xut des de la frontal de l’àrea.

El partit ens ha de servir per veure que si baixem una mica i perdem la nostra essència, equips com l’Europa ens passen per sobre
Estic content de la segona part, dels últims 25, 30 minuts, l’equip no s’ha enfonsat