Girona

DEJAN LEKIC

EXFUTBOLISTA DEL GIRONA I EXCOMPANY DE BRANDON THOMAS AL MALLORCA 2016/17

“Segur que ajudarà molt a dalt amb treball i gols”

“És jove, ràpid, xuta amb les dues cames i connectarà molt bé amb Stuani”

“Ha deixat escapar massa punts, però té temps per revertir la situació”

No van ser suficients 19 gols entre dos jugadors (12 de Brandon i 7 de Lekic) per salvar el Mallorca 2016/17 del descens a segona B. Tot i això, van formar una parella (un davanter amb desequilibri i un altre més referencial), el perfil de la qual es pot repetir ara a l’equip de Montilivi, amb Brandon i Stuani. Dejan Lekic (7-6-1985, Kraljevo, Sèrbia) parla de la darrera incorporació del club de Montilivi.

De vegades, dos jugadors d’un perfil tan diferent s’entenen prou bé, no?
Sí. Primer, ell [Brandon] era la referència i jugava més amb Óscar Díaz o Colunga. Al final vam jugar molts partits plegats i la connexió va ser bona. No vam poder salvar el Mallorca, però la seva velocitat i les meves condicions de jugador més d’àrea van ser productives. Al final, però, un equip tampoc depèn de dos jugadors i en un descens hi intervenen molts de factors.
Ara la parella en el Girona pot ser Brandon-Stuani...
Estem parlant del millor davanter de segona divisió A. Segur que Brandon ajudarà moltíssim a la davantera i que hi contribuirà amb gols. I no només se’n beneficiarà Stuani. El Girona té un munt de jugadors amb vocació ofensiva amb els quals Brandon es pot entendre molt bé.
Individualment, què pot aportar Brandon Thomas?
Estem parlant d’un futbolista encara molt jove i amb molt bones qualitats. Xuta amb les dues cames, cosa que el fa encara més imprevisible. És ràpid i amb un esperit alt del joc col·lectiu. Pressiona, treballa i sap escoltar. Crec que és un reforç molt bo per al Girona.
Tot i que vostè ha jugat a segona divisió A amb quatre equips diferents [l’Sporting, el Girona, el Reus (que ja no hi és) i el Cadis (líder destacat), què li sembla la temporada del conjunt de Montilivi?
No està essent bona, la veritat. S’esperava més per potencial, per pressupost i per la condició d’exequip de primera que va plantar cara als principals equips. Crec que ha deixat escapar massa punts, però també té la sort que aquesta temporada sembla que tothom falla més del compte. Això fa que no hi hagi res perdut. I també té prou temps encara per intentar revertir la situació. En aquest sentit, la incorporació de Brandon els pot anar molt bé, perquè, si entra amb bon peu, l’equip pot fer un gir.
A l’estiu es va desvincular del Cadis. Amb 34 anys no té equip, però tampoc està retirat. Què està fent?
Estic al meu país amb la meva família. M’estic entrenant i estic esperant a veure si puc tornar a la lliga espanyola. Entenc que els equips puguin tenir dubtes per l’edat, però estic molt bé físicament i em veig amb corda per un parell d’anys més. Tinc diverses coses de segona B, però és una categoria que no em convenç. Confio que surti alguna cosa de segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)