Girona

“Vinc a ajudar, a dins del camp i a fora”

Girona. El club de Montilivi ha presentat a la seva primera incorporació en el mercat d’hivern, Brandon Thomas, carregat d’ambició i il·lusió en la nova etapa amb els blanc-i-vermells

El Girona acaba de presentar la seva darrera incorporació, la primera des que es va obrir el mercat d’hivern fa quinze dies. Brandon Thomas ja s’ha vestit la samarreta del seu nou equip i ha comparegut davant els mitjans transmeten ambició i il·lusió en aquesta nova aventura que inicia al club blanc-i-vermell: “Espero ajudar l’equip, tan dins com fora del camp. Vinc amb la màxima humilitat i estic molt content de ser aquí”, ha comentat l’extrem cedit per l’Osasuna fins a final de temporada al qual haurà de comprar el Girona si s’aconsegueix l’ascens a primera.

“No m’ha costat gens prendre la decisió de venir de primera a segona. No és un pas enrere, vinc a un club de primera i vinc a la recerca de minuts, d’ajudar, tan dins com fora del camp. Espero donar el millor de mi mateix per aconseguir l’objectiu”, ha explicat l’atacant que s’ha definit futbolísticament: “Puc jugar en totes les posicions d’atac, on em sento més còmode és jugant amb un punta al costat però jugaré on em digui el mister”, ha indicat Brandon que té clar l’objectiu de l’equip i n’ha donat la clau. “És complicat baixar de primera a segona. A segona s’ha de treballar, lluitar i córrer per guanyar els partits”, ha dit el nou fitxatge del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)