2a divisió FEF

Solidesa contrastada

Un nou zero. El Llagostera ha encadenat dos 0-0 en la lliga, el darrer contra el Nàstic, en un altre partit en què el porter Marcos Pérez va excel·lir

El Llagostera va empatar sense gols a casa contra el Nàstic en un nou partit que confirma l’augment de la solidesa defensiva de l’equip dirigit per Oriol Alsina. Contra els grana, els llagosterencs van encadenar dues jornades (totes al municipal) sense encaixar un sol gol i Marcos Pérez s’enfila ja fins als set enfrontaments mantenint la porteria a zero –ho ha aconseguit en sis de les darrers vuit jornades després de rebre gols només en els duels a casa contra el València Mestalla (1-1) i al camp de l’Espanyol B (3-1)–. El porter de 35 anys és conscient que la seguretat en defensa és vital en el grup tercer de segona B i ell s’està erigint en el pal de paller d’aquesta solidesa: “El més important és que l’equip no ha encaixat cap gol; això és vital, ja que la seguretat defensiva ens permet estar sempre més a prop de la victòria”, comentava Marcos Pérez a la conclusió del partit entre el Llagostera i el Nàstic de dimecres al municipal.

Des que va arribar al club llagosterenc procedent del Cornellà, l’estiu del 2017, Marcos s’ha convertit en un fix en els esquemes d’Òscar Álvarez, primer, i d’Oriol Alsina, en els darrers dos cursos. De fet, el barceloní ha superat ja el centenar de partits amb el Llagostera, una xifra gens menyspreable en el futbol d’avui dia: “Des que vaig arribar el club l’afició m’ha tractat molt bé i em sento molt a gust. Espero jugar molts més partits”, deia Marcos, que va disputar els 38 partits de lliga a segona B en la campanya 2017/18 i va participar en els dos de la promoció de permanència a segona B contra l’Izarra en què els gironins van descendir a tercera.

El curs següent a tercera, Marcos va disputar els 40 partits de lliga i els dos de play-off d’ascens contra el Portugalete en l’eliminatòria que va suposar el retorn a segona B. De moment, en la present temporada, el porter també ha jugat tots els duels de lliga (20 partits) i el de copa contra l’Haro, el que fa un total de 103 enfrontaments en els quals ha encaixat 95 dianes però ha acabat fins a 39 vegades imbatut sota pals.

LES REACCIONS

Curs 2017/18 (2a B)
Lliga 38 partits / 42 g.c.
Porteries a zero: 11
‘Play-out’ 2 p. / 1 g.c.
Porteries a zero: 1
Curs 2018/19 (2a B)
Lliga 40 partits / 31 gols
Porteries a zero: 19
‘Play-off’ 2 p. / 1 g.c.
Porteries a zero: 1
Curs 2019/20 (2a B)
Lliga 20 partits / 19 gols
Porteries a zero: 7
Copa 1 p. / 1 g.c.
Porteries a zero: 0
TOTALS
Partits 103
Gols 95
Porteries a zero 39
Des que vaig arribar tothom m’ha tractat bé i em sento a gust. Espero jugar molts més partits
Marcos Pérez
porter del llagostera
El més important és que l’equip no ha encaixat cap gol; això és vital, ja que la seguretat defensiva ens permet estar més a prop de la victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)