Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Hem interpretat molt bé el partit des del principi”

Assegurar els tres punts era fonamental després de tres derrotes seguides que amenaçaven tempesta si la caiguda s’allargava. “És que la caiguda hi tornarà a ser si no guanyem diumenge. Aquest ja està. No tindrem temps ni per disfrutar”, explicava Pep Lluís Martí amb un discurs pragmàtic com sempre. “El més important era guanyar”, reconeixia el tècnic, que va assegurar que l’havia convençut el partit dels seus homes: “Sobretot la primera part. I després, tot i passar 10 o 15 minuts de més dubtes, l’equip ha tornat a fer un pas endavant i ha tornat a competir, a saber el que havíem de fer. L’equip ha interpretat molt bé el partit des de la primera part. Hem entrat bé, molt connectats, fent la feina que havíem treballat. Això fa sentir molt orgullós.”

El col·lapse del començament de la segona part hauria pogut costar car. “Hem perdut una pilota que ha provocat una transició seva. I el 2-1 dona certa confiança al rival i et fa tenir el temor que et podien empatar. Però han estat 10 o 15 minuts. Després, ens hem refet, hem tingut personalitat, hem creat ocasions i el tercer gol ens ha donat tranquil·litat.” Martí no es va esplaiar gaire en la gestió de les targetes –“arriben com arriben, però com que tenim una plantilla àmplia, n’hi haurà d’altres”– i va lamentar el gol rebut: “Ens falta tenir la sensació de la porteria a zero.”

Aday, Diamanka i Riesgo

El tècnic va valorar el bon paper d’Aday. “És el gen d’aquest grup. És la persona que més transmet el sentiment gironí. És un jugador fonamental per al grup, a part de tot el que ens dona al camp.” També va destacar Pape Diamanka, per qui va apostar al mig del camp: “En la copa va demostrar la capacitat de feina que té i avui, si no ha estat el millor, dels millors.” I d’Asier Riesgo com a porter titular, va dir: “Em va agradar, em va transmetre confiança i hem decidit fer aquesta aposta.” L’altre protagonista és Cristhian Stuani, que amb un doblet s’enfila fins als 18 gols. “Sabem la importància que té. Pels gols, per com es mou, per la feina que fa, és un jugador determinant.”

L’ARRENCADA

“Hem entrat molt connectats i fent la feina que havíem treballat. Això et fa sentir orgullós”

LA SEGONA PART

“Hem tingut 10 o 15 minuts de dubtes i el gol seu et fa tenir temor, però ens n’hem refet bé”

D’ADAY BENÍTEZ

“Ens dona molt i és molt important al grup. És la persona que més transmet el sentiment gironí”

“No poden tenir una sortida al camp tan fàcil”

X.M.

Manuel Mosquera va veure dues cares molt diferents entre la primera i la segona part i va lamentar la pèssima entrada al camp dels seus homes. “Ha estat la clau. La primera part no hem estat nosaltres. Els primers deu minuts no han estat dolents sinó el següent. Massa llast, amb un rival al davant com el Girona. No poden tenir una sortida al camp tan fàcil.” Mosquera va trobar a faltar concentració. “Tota la primera part ha estat dolenta. La segona ha estat bona, però ja amb un llast enorme, i contra un equip que sempre et pot marcar el tercer, com ha passat”, va reconèixer el tècnic, que no va discutir gens la victòria del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)