2a divisió FEF

L’Olot i Jose acorden rescindir el contracte

2a divisió B. El de Taialà, un dels capitans de l’equip i el club olotí desfan el vincle que els unia. El central només ha disputat 4 minuts en la lliga

Després de cinc temporades, Jose Martínez ha deixat de ser jugador de l’Olot. El central, un dels capitans de l’equip, i el club han decidit de mutu acord rescindir el contracte que els unia fins el proper 30 de juny, i és que, el de Taialà només ha disputat quatre minuts en la lliga i tretze en la copa, un bagatge massa pobre per a un futbolista de 36 anys que busca allargar la seva carrera –podria fitxar pel Palamós de primera catalana.

Jose va arribar a la Garrotxa l’estiu del 2015 procedent del Múrcia i sempre ha estat una peça fixe en els onzes dels seus entrenadors fins els darrers dos cursos en què ha perdut molt protagonisme. El gironí ha viscut un descens a segona B amb el club olotí però també un ascens al bronze i una permanència patida contra l’Elx en la darrera jornada de la campanya 2017/18.

Amb la marxa de Jose, el club allibera una nova fitxa major de 23 anys per incorporar algun futbolista més ofensiu però el vestidor perd a un element indispensable pel seu caràcter, experiència i lideratge.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)