2a divisió FEF

L’Olot diu adeu a un pilar

2a divisió B. Jose Martínez deixa el club després de quatre temporades i mitja sent un dels grans referents del conjunt garrotxí, on ha estat determinant per consolidar l’equip al bronze

Per molt que es veiés a venir en les últimes setmanes, decisions com aquestes sempre costen d’assimilar. I és que l’Olot va haver de dir adeu a un dels grans referents de l’equip els últims anys. Jose Martínez ja no vestirà més la samarreta vermella de l’Olot després de rescindir el contracte que els vinculava fins a final de temporada. La poca participació del defensa aquest curs, amb només 4 minuts jugats en lliga al camp del Llagostera i 13 en copa al camp del Nàstic, han provocat que se separin dos camins que havien anat del tot lligats des de feia quatre anys i mig, en els quals Jose s’ha convertit en un referent per l’Olot dins i fora del camp. Ara el defensa iniciarà una etapa a 1a catalana amb el Palamós, on espera recuperar protagonisme i lluitar per l’ascens a tercera.

El llegat que deixa el central de Taialà a l’Olot és un total de 114 partits –110 de lliga, 2 de promoció d’ascens a 2a B i 2 de copa– en els quals les ha viscut de tots colors. El primer any, després de venir del Múrcia per ser un líder de la defensa, li va tocar la tristesa amb el descens a tercera, però des de llavors tot, o gairebé tot, han estat alegries. I és que Jose va decidir quedar-se per, com va dir ahir, complir un deute amb el club. I ho va aconseguir sent vital en el curs del retorn a segona B i per consolidar l’equip a la categoria.

Entre llàgrimes

Després de l’anunci oficial de l’adeu de Jose va tocar el comiat, i el de Taialà no va estar sol. El president, Joan Agustí; el director esportiu, Sergi Raset; el tècnic, Raúl Garrido, i tota la plantilla van acompanyar el defensa, que igual que uns anys enrere quan va dir adeu al Girona –amb els de Montilivi va acumular 255 partits– no va poder reprimir les llàgrimes. “Avui poso fi a l’etapa de quatre anys i mig al club. Ha estat una etapa molt intensa on hi ha hagut moments de tota mena. Tristos com el descens a 3a. I moments de molta alegria, com ara l’ascens a 2a B de nou, la salvació en l’últim segon amb el gol de Barnils i, el més important, la consolidació de l’equip a segona B. Per una banda marxo feliç, perquè he fet les coses bé donant el millor de mi dins i fora del camp. Però també marxo amb un sentiment agredolç per aquesta última etapa dura per a mi. He tingut poques oportunitats dins del camp i pocs moments per ajudar els companys al terreny de joc”, deia el comunicat que va llegir com va poder Jose, abans d’agrair el tracte rebut per cadascun dels companys i membres del club. Agustí i Raset, abans del discurs de Jose, van coincidir que ahir deien adeu a un pilar fonamental i el líder de l’equip.

“Em quedo amb els bons moments. El que més em ve a la ment és l’any de 3a, on tenia un deute amb el club, i que va ser un dels millors. I després la permanència amb el gol de Barnils. Avui dic adeu a l’Olot com a jugador però també dic fins aviat. Des del primer dia m’he sentit identificat amb el club i sempre us portaré al cor”, va destacar Jose abans de cloure l’acte de comiat.

EL COMIAT DE JOSE MARTÍNEZ

Curs 2015/16 (2a B)
Lliga 33 partits
2.871 minuts, 4 grogues i 1 vermella
Curs 2016/17 (3a)
Lliga 35 partits / 3 gols
3.059 minuts, 7 grogues
‘Play-off’ 2 partits
180 minuts, 1 groga
Curs 2017/18 (2a B)
Lliga 28 partits
2.263 minuts, 4 grogues
Copa 1 partit
120 minuts
Curs 2018/19 (2a B)
Lliga 13 partits
912 minuts, 3 grogues
Curs 2019/20 (2a B)
Lliga 1 partit
4 minuts
Copa 1 partit
13 minuts
TOTALS
Partits 114
110 de lliga, 2 de ‘play-off’ i 2 de copa
Gols 3

CAP A PALAMÓS

El de Taialà ja és nou jugador del degà, amb qui vol tenir minuts i lluitar per l’ascens a tercera
Dic adeu a l’Olot com a jugador, però també dic fins aviat. Des del primer dia m’he sentit identificat amb el club i sempre us portaré al cor
Em quedo amb els bons moments. El que més em ve a la ment és l’any de 3a, on tenia un deute amb el club, i que va ser un dels millors
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)