2a divisió FEF

Pol Gómez deixa el Llagostera

2a divisió B. El central i pivot defensiu deixa el conjunt gironí després de tres temporades i mitja en què ha viscut el descens a tercera i el retorn a bronze. En els pròxims dies el lloretenc es convertirà en nou jugador del Peralada

El Llagostera no volia fer cap moviment en el mercat d’hivern si no ho demanava cap membre de la plantilla, com així ha acabat passant. I és que el lloretenc Pol Gómez va demanar sortir del club després d’haver jugat vuit partits de lliga aquest curs, amb només una titularitat –178 minuts en la lliga, a més de participar en les semifinals de la copa Catalunya i en la copa–, i ahir es va arribar a un acord per a la rescissió del seu contracte. D’aquesta manera el central i pivot defensiu tanca una etapa de tres temporades i mitja al conjunt gironí, on va arribar procedent del Lloret per jugar a segona B. En els dos primers cursos a bronze va jugar un total de 30 partits i va viure el seu millor curs a tercera, on va ser una peça clau per aconseguir l’ascens jugant un total de 35 partits.

El lloretenc vol recuperar el protagonisme que va tenir a tercera i que havia perdut aquesta temporada, i confia a fer-ho a Peralada, on en els pròxims dies es podria fer oficial el seu fitxatge. De fet, ahir mateix el Peralada li va fer lloc a la plantilla, i és que el jove central Sergi Bas va deixar el club per buscar, com Pol Gómez, més minuts en un altre equip. I és que l’exjugador del juvenil del Girona, que també ha estat moltes setmanes lesionat, no ha tingut ni l’oportunitat de debutar amb el conjunt xampanyer des que hi va arribar a l’estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)