3a divisió FEF

Al Banyoles li arriba l’hora de fer-se fort

3a divisió. Els d’Adam Fontes reben el Terrassa (16.30 h), el segon classificat, després d’encadenar tres derrotes que els han deixat tocats

El Banyoles passa un moment delicat després d’haver encadenat tres derrotes –un fet que no passava des de principi de temporada– que li han fet perdre una part del marge que tenia respecte a la zona de descens. Per això el partit d’avui suposa una oportunitat d’or per trencar aquesta dinàmica, tot i que qui visitarà els banyolins és un os dur de rosegar com el Terrassa, el segon classificat, que, tot i no haver guanyat en els dos últims partits, viu un bon moment de forma i arriba després de reforçar-se bé en les últimes setmanes.

La victòria permetria als banyolins tornar a ensenyar múscul al Miquel Coromina i Morató, on abans de la derrota de diumenge passat contra l’Europa havien encadenat quatre partits sumant els tres punts. Els banyolins, com en les últimes jornades, afrontaran el partit amb baixes importants, ja que Quimo, Èric Gispert, Bech, Toni Güell i Turon no estaran disponibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)