2a divisió FEF

Un examen que s’ha de superar

2a divisió B. El Llagostera visita (16.30 h) el camp de l’Eixea disposat a fer un pas de gegant cap a la salvació

Sense gaire temps per recuperar-se de l’intens duel contra el Nàstic el Llagostera visitarà aquesta tarda l’Eixea, en un altre partit molt important per mantenir la distància que va aconseguir l’equip respecte a la zona baixa de la classificació en la primera volta. I és que els blau-i-vermells són conscients que una victòria en aquests partits suposa fer un pas de gegant cap a la permanència, ja que a banda de mantenir-se en la zona més tranquil·la de la taula deixaria tocat un rival directe com el conjunt aragonès, filial de l’Osca, que no passa per un bon moment de forma després de sumar només 7 punts dels últims 33 que s’han disputat. Tot i això, l’Eixea no genera cap confiança als llagosterencs. “Serà un partit molt difícil perquè el nivell que demostren en els partits no es correspon gens amb la dinàmica que porten. A nosaltres ja ens ho va demostrar a casa, quan tot i jugar amb un menys des de l’inici ens van capgirar el marcador i només vam poder acabar empatant”, destaca el tècnic llagosterenc Oriol Alsina, que valora les virtuts de l’Eixea: “Té una manera de jugar molt assimilada i, tot i que tenen algunes bones individualitats, el que més destaca és el conjunt. Combinen joventut de molt nivell amb jugadors molt treballadors i experimentats.”

Per les dimensions del camp, molt més grans que el municipal de Llagostera, els gironins es poden trobar més dificultats. “Venim de jugar dimecres, que no pot ser una excusa, però hem d’intentar buscar més velocitat, tenir la pilota quan es pugui i tenir jugadors amb recorregut”, destaca Alsina, que tindrà les baixes per lesió de Pitu, Bigas, Maymí i Santaló.

5 Partits guanyats 7

6 Partits empatats 8

9 Partits perduts 5

23 Gols a favor 21

27 Gols en contra 19

LA PRÈVIA

El nivell que demostra l’Eixea en els partits no es correspon gens amb la dinàmica que porten. Serà un partit molt complicat
Hem de buscar més velocitat, tenir la pilota quan es pugui i tenir jugadors amb recorregut
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)