Girona

Cames i targetes

Per gestionar. Amb tres sancionats i vint futbolistes per triar, Martí haurà de tenir en compte la resposta física després del duel de dijous

En 22 jornades, només Gerard Gumbau havia tancat el primer cicle d’amonestacions. Però les grogues s’anaven acumulant, fins a arribar al duel contra l’Extremadura amb sis advertits de suspensió. Amb dos partits en 72 hores, el Girona no va pas lamentar, sinó més aviat al contrari, la pèrdua de tres futbolistes de cop. Ni Aday –va rebre un fort cop a l’esquena que també li hauria impedit jugar–, ni Granell ni Juanpe són avui a Tenerife. “Quan hi ha tants partits seguits, potser és el moment de fer aquestes rotacions perquè no es perdi el ritme. Tenim jugadors que havien jugat molts minuts i és moment de descans”, reconeixia Pep Lluís Martí. Tot i que queden nets tres jugadors de cop, l’amenaça no queda esvaïda perquè hi ha quatre futbolistes més amb quatre grogues: Stuani, Alcalá, Mojica i Ignasi Miquel. I tres més –Gallar, Maffeo i Samu Sáiz, encara lesionat– amb tres targetes.

Les amonestacions no són l’únic aspecte que ha de tenir en compte el cos tècnic, que també està molt pendent de l’estat físic de la plantilla, amb dos partits tan seguits. Martí va decidir endur-se els vint futbolistes que té disponibles –només es va quedar a casa per decisió tècnica el tercer porter, José Aurelio Suárez–, perquè n’hi havia alguns amb molèsties. Fins a última hora tindrà temps per decidir els divuit de l’acta arbitral i els onze de l’alineació. D’entrada, hi ha tres retocs assegurats, per l’absència d’Aday, Granell i Juanpe, tots titulars contra l’Extremadura. Jonatan Soriano, un cop superada una sobrecàrrega muscular, i Pedro Alcalá, descartat per decisió tècnica, tornen a ser amb el grup.

Tot i caure’n tres de cop, el Girona té quatre homes més amenaçats de suspensió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)