2a divisió FEF

El tren torna a passar de llarg

Un punt. L’Olot s’avança amb un gol de Xumetra (17’), però davant la insistència del rival no pot aguantar l’avantatge, empata, i deixa escapar una altra ocasió per contactar amb la part alta

olot 1 cornellà 1

OLOT:Ballesté, Masó (Carles Mas, 64’), Aspar, Alan Baró, Chavarría; Vivi; Xumetra, Pedro, Eloi (Salinas, 84’), Kilian Grant; i Hèctor Simón (Peque, 88’).CORNELLÀ:Ramón, Guzmán, Cristian Pérez, Pol Moreno, Javi Jiménez, Agus Medina, Nana, Eloy Gila, Pablo Fernández (Lobato, 69’), Abde (Mario, 89’)i Becerra (De Baunbag, 85’).GOLS:1-0 (17’) Xumetra. 1-1 (83’) Becerra.ÀRBITRE:Yuste Querol.T.G.:a Vivi (33’), Eloi (44’), Masó (45+1’) i Ballesté (63’), de l’Olot.T.V.:cap.PÚBLIC:645 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va empatar a un gol contra el Cornellà i deixa escapar una altra oportunitat d’enllaçar amb la part alta de la taula. Xumetra va fer avançar els olotins, que van treballar de valent en defensa per mantenir l’avantatge, però Becerra, en el minut 83, va establir el resultat final.

El Cornellà va portar la iniciativa en els primers compassos de l’enfrontament contra un Olot que intentava fer-se a la idea del nou dibuix tàctic establert per Raúl Garrido. El valencià va fer sortir el seu equip amb un 4-1-4-1 i Hèctor Simón fent de fals nou, amb molta mobilitat i buscant Xumetra i Kilian Grant l’esquena dels centrals partint des de la banda. L’aclimatació va costar, però després que el Cornellà generés sensació de perill a través d’Eloy Gila, Abde i els dos referents, Pablo Fernández i Becerra, els de la Garrotxa van començar a carburar i generar joc amb Eloi Amagat, Pedro i Vivi. En la primera arribada amb cara i ulls, Chavarría va fer la centrada des de l’esquerra, Pedro va deixar passar la pilota i Xumetra, al segon pal, va tenir temps per controlar i afusellar Ramón, que no va poder fer res amb el xut del de l’Estartit (17’). La diana va acomodar encara més l’Olot, que va passar a tenir la possessió i controlar el rival, sobretot a allunyar-lo de la seva pròpia àrea. Els del Baix Llobregat, però, buscaven les pessigolles a la defensa garrotxina a còpia de desmarcades i pilotes centrades a l’àrea, sense encert o amb un Alan Baró i un Lluís Aspar sempre atents.

No ho aguanten

Les primeres accions del segon acte van ser clarament protagonitzades pels atacants visitants. De fet, Pablo Fernández va fallar una ocasió inexplicable davant de Pol Ballesté després d’endur-se dos rebots a la frontal (49’), un seriós avís per als de la Garrotxa. La figura de Ballesté va aparèixer posteriorment amb aturades de mèrit, la que més, de nou davant de Pablo (57’), que gairebé aprofita la centrada d’Abde. La pressió visitant anava a més, i des de la banqueta Raúl Garrido va tornar a regirar el dibuix amb l’entrada de Carles Mas i el clàssic 3-4-1-2 per buscar més solidesa defensiva i seguretat.

En el tram final, el Cornellà va intentar-ho encara amb més insistència i Ballesté va fer una aturada per la foto a una falta directa des de la frontal executada per Agus Medina (77’), i dos minuts després Abde va topar amb el pal després d’un malentès entre el porter de l’Olot i Aspar. Els visitants van trobar el premi en un servei de cantonada molt tancat executat per Javi Jiménez que Becerra va empènyer amb el cap al primer pal (83’), una desil·lusió per als olotins, que a través de Xumetra (87’) encara haurien pogut fer el 2-1, però la rematada de l’empordanès davant de Ramón, que va tapar molt bé els espais, va sortir massa creuada.

ELS VESTIDORS

Hi ha hagut dues parts diferenciades, però en la segona hem tingut por de fer el pas endavant, ser més valents i buscar el segon gol

CANVIS DE DIBUIX

Hem estat millors que l’Olot, menys en el resultat. Hem limitat el rival, però el sabor és agredolç
Guillermo F. Romo
entrenador del cornellà

SELECCIÓ GIRONINA

Sembla que hi ha un factor emocional que fa tancar l’equip al darrere amb el marcador a favor
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
El 4-1-4-1 d’entrada va deixar pas a un 3-4-1-2 davant la pressió visitant
Tots els titulars menys Ballesté (Barcelona) són nascuts a la demarcació
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)