2a divisió FEF

Ratti frustra el Badalona

Ocasions. Entre gols anul·lats i aturades del porter de l’Andorra, el Badalona acaba amb les mans buides en un partit complet

badalona 0 andorra 0

BADALONA:Morales; Robert Simón, Moyano, Pelón, Valentín; Cris Monts (Joel Lasso, 75‘), Marc Carbó, Adri Díaz, Abel Suárez (Kilian Duran, 82‘); Max Marcet (Dani del Moral, 65‘) i Chema Moreno.ANDORRA:Ratti; Lou, Gaffoor (Vilanova, 46‘), Martos, Jilmar; Riverola, Bover, Mussa Sidibé (Iker, 46‘); Moha, Casadesús i Carlos Martínez (Feher, 57‘).ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:Al local Adri Díaz, i als visitants Gaffoor i Marcel Lizano.T.V.:Al local Moyano (75’) i al visitants Lou (55’), tots dos per doble amonestació.PÚBLIC:807 espectadors a l’estadi municipal.

Fins a tres gols va anul·lar l’àrbitre del partit, Fernández Vidal, que va ser el gran protagonista del xoc –també va expulsar un jugador de cada equip en la segona meitat– juntament amb el porter visitant, Nico Ratti. L’argentí va aturar un bon grapat d’accions de perill del Badalona, que va quedar decebut per només haver aconseguit un punt a casa i tornar als llocs de descens. Els escapulats van merèixer més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)