Victòria ‘in extremis’ del Peralada

3a divisió. Una diana en el minut 91 de Pime dona el triomf als xampanyers contra el Sants

PERALADA 2 SANTS 1

PERALADA:Aroca, Puig (Pime, 82’), Cunill, Ivan, Josu, Jorge Torres (Bertomeu, 62’), Ritxi, Èric Vilanova, Arnau Ortiz (Guillem Jimenez, 70’), Ferrón i Medina.SANTS:Oriol, Mulero (Navarro, 74’), Alberto, Picolo, Juli, Guille (Lage, 65’), Fabre, Sergi, Suma, Josele i Miguel (Sergio Rodríguez, 55’).GOLS:0-1 (16’) Guille. 1-1 (25’) Ferron, 2-1 (91’) Pime.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Cunill i Ritxi, i als visitants Mulero, Guille, Josele, Miguel i Sergio Rodríguez.

L’eufòria es va apoderar, ahir, del municipal de Peralada. I és que la primera victòria del 2020 del conjunt xampanyer va arribar carregada d’emoció i tensió, a les acaballes, amb un postrem gol de Pime, que en el minut 91 va decidir l’enfrontament contra el Sants. A més, el triomf va arribar amb remuntada, ja que els barcelonins van avançar-se en els primers compassos amb una diana de Guille a la sortida d’un córner. La reacció del conjunt dirigit per Albert Carbó va ser ràpida i, en una falta penjada des del mig camp, Ferrón va fer un empat que es va allargar ja fins al final del segon temps. Complert l’afegit, i en una nova acció d’estratègia, en un córner, Pime va fer esclatar la bogeria al terreny xampanyer.