Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“El gol ens ha condicionat i la falta d’encert, també”

Pep Lluís Martí, que va ser ovacionat per l’Heliodoro Rodríguez López quan el seu nom va sonar per megafonia, va arribar resignat a la sala de premsa després de l’1-0. “Me’n vaig disgustat pel resultat, perquè almenys mereixíem un punt”, va comentar el tècnic del Girona. Tot i això, va reconèixer que al seu equip li va costar molt remar a contracorrent: “El gol ens ha condicionat molt, perquè havíem començat millor que el Tenerife i havíem aconseguit la possessió en un camp i contra un rival molt complicat.” Posteriorment a l’1-0, Martí va admetre que l’equip va pagar una altra de les factures habituals a camp contrari: “Ens ha faltat encert. I en la primera part, també alguna ocasió. Però en la segona, precisió en les rematades i també en les centrades. No hem estat bé en els 20 o 25 metres finals, tot i que hem dominat molt clarament el partit.”

L’entrenador del Girona considera que al seu equip no li va mancar capacitat de reacció després del gol: “Crec que hem reaccionat bé. Hem fet un pas endavant. He vist un equip valent i ambiciós, però ens ha faltat determinació en els metres finals”, va apuntar. Respecte de l’errada del gol, Martí va argumentar que en tots els gols, a favor i en contra, hi ha alguna cosa que falla i que ho propicia: “La majoria de gols són de transició després de pèrdua del rival o d’estratègia. És molt difícil marcar un gol. Tot i això, hem tingut temps per esmenar l’errada, però no hem estat fins i Nahuel ha finalitzat bé.”

El Girona continua sense trobar la regularitat anhelada que l’ha distanciat ja onze punts respecte de l’ascens directe. “El que em sap greu és perdre, sigui l’escenari que sigui. No vull perdre mai. Ni després de quatre victòries seguides, ni després d’una derrota”, va comentar el tècnic del Girona, que insisteix que el seu equip mereixia alguna cosa més: “No és fàcil demostrar la personalitat que hem demostrat aquí, però això no ens interessa si no es guanya, tot i que crec que és el camí per guanyar.”

DÈFICIT OFENSIU

“Hem dominat, però no hem estat bé en els 20 o 25 últims metres, ni en les centrades, ni rematant”

L’ERROR DE L’1-0

“La majoria de gols que es fan són en pèrdues o en estratègia, i avui, ens ha tocat a nosaltres”

DOMINI ESTÈRIL

“Demostrar la personalitat que hem demostrat no és fàcil, però això no serveix si no es guanya”

Rubén Baraja: “Hem sabut patir i guanyar”

El tècnic del Tenerife va valorar, en la roda de premsa, la victòria del seu equip: “El Girona és un gran equip i ha tingut la pilota. Ens han exigit defensivament, però hem sabut patir i guanyar”, va dir Rubén Baraja, que hi a afegir: “Hem competit amb les nostres armes. Ens ha faltat una mica de continuïtat, però és la línia que hem de seguir. Hem de ser intensos per mirar de retrobar les sensacions.” L’exjugador professional va admetre patiments, tot i que el Girona no va generar moltes ocasions de gol: “Al davant teníem un equip de molt de nivell en què la majoria de futbolistes jugaven en primera. Calia estar concentrats en defensa i ho hem estat”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)