Girona

L’Almeria, a la velocitat que necessitaria el Girona

45 punts. El nou líder té millor diferència de gols que el Cadis, desbancat després de 16 jornades

La sèrie per la qual sospira el Girona des que va començar la temporada la té ara l’Almeria, que més enllà de les tres victòries seguides –el Deportivo el supera, amb un espectacular 12 de 12–, ha aconseguit tenir una regularitat que li ha permès atrapar i superar el Cadis, que semblava que menjaria a part tota la temporada. Els andalusos només han perdut un partit dels últims quinze i, a pesar d’això, el club va optar per fer un canvi d’entrenador en la jornada quinze (Pedro Emmanuel va ser destituït i rellevat per Guti).

La bona sèrie de l’Almeria (després de la dissetena jornada estava a deu punts del Cadis, 39 a 29) i la frenada dels gaditans (dues victòries, tres empats i cinc derrotes en els deu últims partits) ha permès als de Guti completar una gran remuntada i enxampar el Cadis. Tots dos tenen 45 punts, però l’Almeria té una diferència de gols (+20) molt superior als grocs (+11), que van perdre el lideratge després de setze jornades comandant la classificació. De fet, la segona A només coneix dos líders, els almeriencs (jornades 1, 2, 7 i 24) i els gaditans (la resta).

Dos triomfs, el rècord

El Girona està lluny de les sèries positives i de la regularitat anhelada. La millor sèrie de victòries dels gironins és de dues (una amb Unzué i una altra amb Martí) i l’única sèrie d’imbatibilitat amb cara i ulls (set partits sense perdre) es va estroncar de sobte, amb tres derrotes seguides que van tornar de cop l’equip blanc-i-vermell al vagó dels mediocres.

LA DIFERÈNCIA

L’Almeria ha perdut un dels 15 últims partits i el Girona, tres dels darrers quatre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)