Girona

“No podem desviar l’atenció de la copa”

Girona. El tècnic ha ofert una roda de premsa prèvia al partit de demà dels setzens de copa contra el Vila-real a Montilivi (21.00 h, DAZN)

Nova roda de premsa de Pep Lluís Martí, aquesta vegada en la prèvia dels setzens de final de la copa que el seu equip, el Girona, disputarà demà a Montilivi contra el Vila-real (a les 21.00 h). El tècnic balear ha valorat diversos aspectes de cara al duel contra un rival de primera. La convocatòria la farà demà després de l’entrenament que farà l’equip pel matí.

Estat d’ànim.

Evidentment tenim ganes de tornara competir. Els jugadors volen que arribi un altre partit i intentar passar l’eliminatòria. La nostra principal competició és la lliga però. La preocupació és millorar i tornar a competir i hem de millorar en els últims metres. Ens està costant fer gol.

Meteorologia.

Ens haurem d’adaptar a les circumstàncies. Eel camp drena molt bé segur que no hi haurà cap tipus de problema.

Jonatan Soriano.

Se li estan fent proves i avui sabrem els resultats. Té pinta que no podrà arribar.

Aday Benítez.

També és complicat que pugui arribar.

Rotacions?

És important que tots els jugadors puguin tenir minuts. Ja ho hem fet les últimes eliminatòries i també en aquesta ho farem. Jugaran aquells que no estan tenint tants minuts.

Prioritat a la lliga?

La nostra competició és la lliga però no podem desviar l’atenció d’una competició com la copa que és importantíssima.

El Vila-real.

És un equip que lluitarà per arribar el màxim lluny a la copa i traurà un equip molt competitiu. Té diversos esquemes i sempre ajunta molta gent per dins i té molta possessió. Ens farà patir segur sense la pilota.

Molts partits.

Tots els jugadors estan participant. És important que els jugadors tinguin ritme de partit. El que ens preocupa és no poder tenir una setmana sencera per poder preparar els partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)