2a divisió FEF

Una evolució natural

2a divisió B. L’Olot visita el Camp d’Esports de Lleida per enfrontar-se a un nou equip de la part alta de la taula i aspirant a perpetuïtat a lluitar per disputar el ‘play-off’ d’ascens a segona

L’Olot visita un dels camps més imponents de la categoria, el del Lleida Esportiu (a les 18.00 h). El conjunt de la Garrotxa arriba al duel després de tancar una setmana força profitosa, amb quatre punts de sis de possibles contra l’Ebre (1-2) i el Cornellà (1-1). Si bé contra els del Baix Llobregat va semblar que els olotins havien desaprofitat una bona ocasió d’enllaçar amb la part alta de la taula, no prendre’s com una obligació el fet de lluitar contra clubs de grans pressupostos i història podria ser una bona fórmula per així no pressionar una plantilla que ja rendeix al llindar de les seves possibilitats. “Hem de començar a valorar-nos més positivament. Estem fent el pas endavant que volíem de manera progressiva i sembla que no en som conscients. La dificultat del grup és alta però som ambiciosos”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “Som el millor equip entre els mortals, tot i que en aquest segon grup de la classificació hi ha clubs com el Nàstic i l’Hèrcules”.

Garrido veu en el Lleida un rival de molta qualitat que ha superat un sotrac de resultats –va sumar només dos punts de divuit abans de l’aturada nadalenca però ara encadena dues victòries després d’ajornar en el minut 14 el seu matx a la Nucia (0-0)–. “Tenia una dinàmica dolenta però s’ha refet. Té una plantilla molt bona, saben a què juguen i és un club amb ambició”, diu el tècnic valencià, que sentencia: “Guardem un bon record de la victòria del curs passat. El Camp d’Esports és gran, la gespa sol estar impecable, per al jugador és un al·licient més.”

L’Olot tindrà la baixa de Jordi Masó, sancionat per acumulació de targetes, i el dubte d’Arnau Comas, amb molèsties al peu.

9 Partits guanyats 7

6 Partits empatats 8

5 Partits perduts 6

21 Gols a favor 18

16 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

Estem fent el pas endavant de manera progressiva i no en som conscients. La dificultat del grup és alta però som ambiciosos
El Lleida tenia una ratxa dolenta però s’ha refet. Té una plantilla bona i saben a què juguen
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)