Girona

Gallar és a l’aparador i Amath agrada

El mercat. L’extrem vallesà, que ha passat de ser una aposta diferencial a l’estiu a desaparèixer de les alineacions, ha rebut l’interès de clubs com l’Sporting. El Girona ha clavat els ulls en Amath Ndiaye (Getafe), que va coincidir amb Martí

Àlex Gallar no les té totes de continuar a Montilivi. L’extrem vallesà és un dels jugadors més assenyalats pel rendiment, decebedor, tenint en compte sobretot que arribava a Girona amb l’etiqueta d’aposta diferencial. El club blanc-i-vermell va pagar 1,5 milions d’euros (més 500.000 euros de variables) a l’Osca per endur-se Gallar, a qui va lligar fins al juny del 2023. No només continua pendent d’estrenar el compte golejador amb el Girona, sinó que ha anat perdent la continuïtat de les primeres jornades fins a desaparèixer de les alineacions de Pep Lluís Martí en la lliga. Amb un panorama tan fosc, el Girona s’ha plantejat obrir-li la porta a mitja lliga –no és l’únic– amb la intenció d’alliberar massa salarial i fitxa federativa per fer lloc. El Rayo va ser un dels clubs que s’hi van fixar per rellevar Embarba –de moment ha fitxat Isi (Ponferradina)– i s’hi ha afegit l’Sporting de Gijón. S’haurà de veure, però, si les negociacions prosperen i amb quina fórmula, perquè costarà que un altre club estigui disposat a assumir un traspàs d’un jugador amb contracte generós fins al 2023.

La sortida d’un jugador permetria fer lloc a un altre fitxatge. El Girona, amb diversos fronts oberts al mig del camp però també a l’atac, ha trucat a la porta d’Amath Ndiaye, un extrem que s’adapta millor que Gallar a les característiques que busca Pep Lluís Martí. El senegalès del Getafe només ha jugat un partit aquest curs, recuperat d’una greu lesió al genoll abans de la qual tenia molta participació. Al Tenerife, va fer un curs brillant (pitxitxi de l’equip amb 12 gols) amb Pep Lluís Martí a la banqueta i Choco Lozano de company d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)