Un golàs per l’escaire al final acaba condemnant el Peralada

3a divisió. Càstig excessiu al feu del Santfeliuenc per a l’equip xampanyer, que veu com un xut imparable d’Alfonso des de fora de l’àrea en el minut 80 posa fi a la ratxa de cinc partits sense perdre

SANTFELIUENC 1 PERALADA 0

SANTFELIUENC:Jaime, Albert, Rovira, Juanjo, Romo, Jota, Otger, Gibert (Naranjo, 89’), Sani (Toro, 63’), Alfonso i Cristian (Cabrera, 88’).PERALADA:Aroca, Pol, Canal, Cunill, Josu, Romero, Bertomeu (Arnau Ortiz, 63’), Ivan (Sergio Álvarez, 77’), Pime (Carles Puig, 46’) , Ferrón i Medina.GOLS:1-0 (80’) Alfonso.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:al local Toro; al visitant Romero.T.V.:cap.

La ratxa d’imbatibilitat del Peralada de cinc jornades seguides va acabar ahir al feu del Santfeliuenc. L’equip d’Albert Carbó venia de guanyar el darrer partit, contra el Sants, però no va poder donar continuïtat a la dinàmica, en un duel igualat i decidit en el tram final amb un golàs d’Alfonso. I és que a deu minuts del final de l’enfrontament, amb el marcador sense gols, el futbolista del conjunt local es va treure del barret una fuetada espectacular des de fora de l’àrea que es va colar per l’escaire de la porteria defensada per Aroca que res va poder fer aturar una diana que va acabar sent determinant.

Tot i això, la desfeta (1-0) va ser un càstig massa sever per als xampanyers que van protagonitzar una primera part molt ferma, portant la iniciativa del joc i arribant amb molt més perill que el rival a porteria contrària. De fet, l’ocasió més clara, va ser una rematada de Pime que va marxar fregant el pal. El guió no va canviar en el segon temps per a un Peralada que va continuar insistint i va estar a prop de marcar i avançar-se, sobretot, amb un cop de cap al pal de Ferrón. Finalment, però, Alfonso va decantar la balança per al Santfeliuenc.

Hem fet el partit suficient per guanyar. No queda altra que continuar entrenant i treballant