Girona

El Girona tampoc se’n surt contra l’Oviedo (1-1)

2a divisió A. Stuani avança el conjunt de Pep Lluís Martí (53’) però Tejera (67’) provoca la frustració a Montilivi

El Girona ha fet un altre pas enrere greu amb un empat a Montilivi contra l’Oviedo (1-1). El conjunt blanc-i-vermell ha estat incapaç de superar un equip de la zona baixa, i això que Stuani ha marcat el seu dinovè gol de la temporada (53’). En el primer xut entre els tres pals dels visitants, Tejera ha marcat l’1-1 (67’) i ha deixat sense arguments el conjunt de Pep Lluís Martí.

El Girona ha arrencat bé i Stuani ha tingut una primera ocasió molt clara després d’una centrada de Jairo, però el seu xut ha fregat el travesser (4’). Els blanc-i-vermells han acaparat el domini des del començament, duent la pilota a terreny rival i recuperant-la aviat quan la perdien. Gumbau (15’) i Borja García (17’) han provat de superar Lunin. Amb l’Oviedo sense aparèixer en atac, Aday ha tingut una altra ocasió (33’). L’únic ensurt a la porteria de Riesgo hauria pogut ser gros, per unes mans de Mojica després d’un mal control. L’àrbitre inicialment hi veia penal, però l’han fet rectificar (35’). El Girona ha continuat treballant per buscar el gol, que ha estat a punt d’arribar en un contraatac amb xut d’Aday ben tret per Lunin (36’). Poc abans del descans, Stuani no ha pogut controlar una pilota despenjada per Juanpe.

El Girona ha desfet el 0-0 després d’un parell d’arribades tímides de l’Oviedo. En una falta lateral, Granell ha fet la centrada i Stuani, amb un cop de cap majestuós , ha superat Lunin (53’). Els gironins, però, no han sabut tancar el partit, i Tejera ha marcat l’1-1 amb un xut potent i col·locat des de fora l’àrea (67’). Era la primera rematada entre els tres pals dels asturians.

L’1-1 ha col·lapsat el Girona i ha fet créixer l’Oviedo. La inoperància dels gironins i una jugada llarga dels visitants amb xut de Borja desviat (81’) ha provocat la impaciència del públic. En la recta final, Brandon ha tingut una bona oportunitat de marcar el 2-1, però ha fet una rematada molt tova (88’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)