2a divisió FEF

UE Olot

El centenari escalfa motors

El sopar al restaurant La Deu organitzat per la comissió del centenari de l’Olot servirà per presentar els actes dels 100 anys del club que es faran el curs 2021/22

En l’esdeveniment hi té cabuda tota aquella gent que ha tingut una relació amb el club de la Garrotxa

Tot i que el centenari del club no se celebrarà fins a l’inici del curs esportiu 2021/22, ja fa mesos que s’ha creat la comissió del centenari de la UE Olot, que treballa insistentment per assegurar que l’efemèride compleixi les expectatives dels aficionats. Un dels esdeveniments marcats en vermell per la comissió i el mateix club és el sopar que es farà dissabte, 1 de febrer, al restaurant La Deu d’Olot, un acte que donarà el tret de sortida al centenari de manera oficiosa, i davant dels presents s’explicaran bona part de les accions i activitats que es faran durant l’aniversari de l’entitat garrotxina. El sopar estarà ambientat en l’any 1921 tant pel que fa al banquet que se servirà a tots els presents com per l’homenatge en forma de representació teatral que es vol fer al primer president de l’Olot FC, Antoni Mota, i a dos futbolistes emblemàtics com Domènech Güell i Antonino Oró.

“Volem oferir un centenari potent i de relleu per a la ciutat. El club farà 100 anys i la seva gent pot sentir-se orgullosa del model que té, amb un compromís amb el futbol formatiu, social i d’integració”, comentava el president del club, Joan Agustí, durant la presentació de l’acte que es va fer a l’estadi municipal d’Olot.

El sopar, obert a totes aquelles persones que han tingut una relació directa o indirecta amb el club, des de treballadors, jugadors o directius fins als aficionats, evidentment, permetrà ajuntar en un mateix acte el verdader motor que ha fet funcionar l’entitat durant tots els anys. “Em sento identificat amb el club i hi tinc adhesió des de ben petit, mirant els partits de l’equip, també per ser l’autor del llibre del 75è aniversari, etc. El sopar ha de ser un esdeveniment especial i hi està convidat tothom qui estimi l’Olot. Recrearem els banquets de l’època i farem un primer homenatge als fundadors de l’entitat”, deia Carles Llorens, president de la comissió del centenari de l’Olot, que comanda un equip de personalitats i professionals de la Garrotxa com els exjugadors del club Florenci Lluís, Josep Maria Fabregó (també president del Consell Esportiu de la Garrotxa), Pep Solés i Abel Solé, a més de la periodista Anna Diago i la directora de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, Anna Bonfill.

Des de la comissió del centenari del club s’ha confirmat la presència de diversos futbolistes que han defensat l’entitat de la Garrotxa en diferents dècades passades, així com dels membres actuals del cos tècnic comandat pel valencià Raúl Garrido i el seu ajudant Kevin Martínez.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)