2a divisió FEF

Un mercat al ralentí

2a divisió B. L’Olot i el Llagostera han incorporat un únic davanter en tot el mercat d’hivern. Estranya el cas dels olotins, amb dues baixes en l’atac

Ahir a les sis de la tarda va tancar-se el mercat hivernal a segona B; per tant, els clubs donen per reestructurades les seves plantilles fins al final de la temporada. Pel que fa als representants gironins al bronze, tant l’Olot com el Llagostera han incorporat un únic futbolista en tot el gener, i de la mateixa posició, la de davanter.

Els de la Garrotxa, que aspiraven a millorar ostensiblement la parcel·la ofensiva amb una petita revolució, s’han quedat a mig camí després de rescindir el contracte ben aviat de Joel Arimany i Natalio Lorenzo. Els olotins han incorporat al seu lloc l’atacant de l’Armentera Moha Chabboura, que va rescindir contracte amb el Prat, el cuer, després de jugar setze partits i no fer cap diana. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, es queda sense un davanter de referència després que el club estigués a punt de lligar peces més contrastades com ara Sergi Arranz, Adrià de Mesa o Salva Chamorro: “Ha estat un mercat d’hivern molt complicat. Ens quedava una fitxa de major de 23 anys després de les baixes i el compromís amb Roger Barnils d’activar-li la fitxa en la recta final de la seva recuperació. Hem acabat apostant per Moha, un jugador de proximitat, perquè aquesta és la filosofia del club i no ho fem mai de cara a la galeria”, diu el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, que hi afegeix: “La labor del gol a l’Olot ha de ser compartida. És feina de tots i tenim prou elements per millorar les dades i tirar més amunt.”

Sense lloc per a Pitu

Tot i que amb el curs en dansa, el Llagostera ja va fer un moviment en la plantilla obligat per la lesió greu de David Bigas i l’arribada d’Albert Dalmau, els llagosterencs han tingut un mercat hivernal plàcid. Christian Dieste, procedent del Guijuelo i autor de deu dianes en el grup tercer de segona B el curs passat amb el Terol, permetrà a Oriol Alsina tenir una opció més en un atac que gira al voltant de Sascha. El punta aragonès ha ocupat la fitxa que va deixar lliure la sortida de Pol Gómez, que ha fitxat pel Peralada.

Amb aquest únic intercanvi de peces en el mercat d’hivern, el Llagostera s’ha quedat sense cap fitxa lliure per a majors de 23 anys i això té una conseqüència directa, que és que el Llagostera no podrà donar l’alta a Pitu Comadevall un cop estigui en condicions de tornar als terrenys de joc després de la greu lesió que es va fer en la fase d’ascens del curs passat. Al saltenc, que ja toca pilota, encara li queden un parell de mesos per estar al cent per cent i el club no ha volgut arriscar. “Deixar algú sense fitxa no era del tot just, perquè tothom està molt implicat. Si algú hagués demanat sortir hauríem esperat Pitu”, comenta Alsina.

Porters
Pol Ballesté 2a temporada
Marc Vito 1a
Defenses
Carles Mas 3a
Arnau Comas 1a
Roger Barnils 3a
Albert Blázquez 5a
Pep Chavarría 2a
Alan Baró 2a
Lluís Aspar 2a
José Antonio Soler 1a
Migcampistes
Jordi Masó 3a
Hèctor Simón 6a
Pedro del Campo 3a
Eloi Amagat 2a
Albert Vivancos ‘Vivi’ 1a
Davanters
Jordi Xumetra 3a
Peque 1a
Kilian Grant 1a
Álvaro Salinas 1a
Moha Chabboura 1a

ELS PROTAGONISTES

Ha estat un mercat d’hivern molt difícil. Hem acabat apostant per Moha, un jugador de proximitat, perquè aquesta és la filosofia ferma del club
La labor del gol a l’Olot ha de ser compartida. Tenim prou elements per millorar dades
Sergi Raset
director esportiu de l’Olot
Hem prioritzat no moure coses perquè la implicació de tots, juguin més o menys, és exemplar
Oriol Alsina
dir. esportiu del llagostera
Porters
Marcos Pérez 3a temporada
Carles Santaló 1a
Defenses
Lucas Viale 3a
Diego González 1a
Aimar Moratalla xa
David Crespo 2a
Joan Marynau 4a
Albert Dalmau 1a
Migcampistes
Yeray Sabariego 2a
David García 1a
Santiago Magallán 1a
Noel Carbonell 1a
Sergio Cortés 1a
Jordi Maymí 3a
Davanters
Èric Jiménez 2a
Nahuel Arroyo 1a
Gil Muntadas 2a
Sascha Andreu 2a
Mamadou Kanteh ‘Kuku’ 1a
Anselm Pasquina 1a
Christian Dieste 1a
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)