2a divisió FEF

El Llagostera es desfà al camp del Vila-real B (4-1)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina no tenen cap opció contra un filial groguet que domina el partit des de l’inici i allarguen la mala ratxa fins les sis jornades sense aconseguir la victòria

El Llagostera ha patit una contundent derrota al camp del Vila-real B en un dels pitjors partits de la temporada dels gironins, que s’han vist superats des del primer moment i no han tingut cap opció de reaccionar i treure un bon resultat. Amb la derrota d’avui els gironins ja encadenen sis jornades sense guanyar i només han sumat una victòria en dotze partits comptant la copa.

El Vila-real B ha arrencat millor el partit. Amb possessions llargues i més intensitat que el Llagostera no ha tingut problemes per encarrilar el partit en la primera mitja hora amb un doblet d’Espiau. De fet, la sagnia podia haver estat més gran pels llagosterencs però els locals no han acabat de tenir encert de cara a porteria i han abaixat el ritme després del 2-0.

En la segona part el guió no ha canviat i Mújica ha sentenciat el partit abans de l’hora de joc a la sortida d’un córner. El 3-1, de Magallán de penal, ha estat un miratge perquè els locals s’han tornat a activar i han tingut ocasions molt clares fins que Collado ha marcat el 4-1 definitiu (73’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)