3a divisió FEF

La dinàmica fa basarda

3a divisió. El Banyoles torna a perdre i continua sense poder posar fi a la mala ratxa que l’ha dut a sumar un sol punt dels darrers 18

Banyoles 0 vilassar 2

BANYOLES:Bartrina, Adrià Prado, Nil, Titi, Pol, Ferru, Èric Via, Andreu (Majó, 77’), Moha, Cristian (Èric Gispert, 66’) i Adrià Casanova (Henry, 70’).VILASSAR:Montiel, Bruno, Varese, Fran, Borges, Edu Domingo, Pluvins, Mendo, Cano (Bacari, 78’), Soufian (Matamala, 87’) i Ali (Eslava, 82’).GOLS:0-1 (52’) Ali. 0-2 (73’) Ali.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:a Mendo, del Vilassar.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi Miquel Coromina i Moretó.

El Banyoles continua en caiguda lliure després de perdre a casa contra el Vilassar (0-2). Els jugadors dirigits per Adam Fontes han sumat només un punt dels últims 18 en joc però, per sort, els dos equips en descens, l’Igualada i el Sants, van perdre.

L’inici del matx va ser al ralentí però el Vilassar va avisar a través de Mendo (11’), Cano (24’) i Ali, el gran protagonista, que va fer lluir Bartrina en un xut de falta al llindar del descans (38’).

En el 52’, Ali va controlar a la frontal, va tenir temps per pensar i, amb un bon xut col·locat, va superar l’estirada de Bartrina. Els banyolins van intentar reaccionar amb un cop de cap de Casanova (58’), però de nou Ali, en una jugada gairebé calcada, va fer el segon, tot i que Bartrina la va arribar a tocar amb la punta dels dits (73’). La diana que va matar l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)