2a divisió FEF

El Cornellà es manté a dalt ensorrant el Badalona

2a divisió B. Els gols de Becerra i Pol Moreno en el tram final decideixen un partit amb molt poc ritme i molt poques arribades a les àrees

BADALONA 0 CORNELLÀ 2

BADALONA:Morales; Robert Simón, Robusté, Pelón, Moyano, Iván Malón (Kilian Durán, 80’); Adri Díaz (Joel Lasso, 59’), Marc Carbó; Cris Montes (Máyor, 80’), Abel Suárez; Chema Moreno.CORNELLÀ:Ramon; Iván Guzmán, Cristian Pérez, Pol Moreno, Javi Jiménez; Agus Medina, Isaac Nana; Cristian Lobato (Adrián Hernández, 85’), Fernando Pina (Carlos Esteve, 88’); Pablo Fernández (De Baunbag, 74’) i Becerra.GOLS:0-1 (77’) Becerra. 0-2 (82’) Pol Moreno.ÀRBITRE:Miguel Sesma Espinosa (comitè de La Rioja). T.G.: Adri Díaz, Robusté i Marc Carbó.PÚBLIC:1.089 espectadors al Municipal de Badalona.

Triomf del Cornellà al Municipal de Badalona gràcies als gols de Becerra i Pol Moreno en la recta final del partit, que manté el conjunt de Guillermo Fernández Romo a la zona de play-off i complica molt la situació del Badalona. Després de sumar només un dels últims nou punts, els escapulats no abandonen els llocs de descens.

Els dos equips van sortir amb cautela, a veure-les venir. El Badalona, perquè una nova derrota el podria ensorrar perillosament. El Cornellà, perquè no volia arriscar més del que és imprescindible. El cas és que fins al final de la primera part, quan Chema Moreno no va aprofitar el bon control que havia fet després de rebre una passada en profunditat, que el deixava sol davant Ramon, no hi va haver ocasions de gol.

No va canviar gens el panorama després del descans. El partit va continuar sense ritme i el zero a zero hauria estat inevitable si, en el minut 77, Becerra no hagués aparegut per, en el primer xut entre els tres pals, batre Morales. El desastre al Municipal es va acabar de confirmar poc després, en una acció a pilota aturada que el defensa Pol Moreno va resoldre enviant la pilota a la xarxa.