Territorial

La federació respira tranquil·la

FCF. La fiscalia arxiva la investigació contra la Federació Catalana de Futbol sobre la validesa de les actes notarials de les assemblees generals ordinàries dels anys 2014 i 2015 per falta d’indicis de delicte

La fiscalia, per falta d’indicis de delicte, ha decidit arxivar la investigació contra la Federació Catalana de Futbol sobre la validesa de les actes notarials de les assembles generals ordinàries dels anys 2014 i 2015. En una informació publicada al diari digital El Món l’octubre del 2016, s’acusava els directius de la FCF i també l’aleshores president Andreu Subies d’haver manipulat les assemblees mitjançant falsificació documental. En la informació es parlava de més d’una cinquantena d’actes notarials falsificades amb l’objectiu de poder aprovar així diverses qüestions sotmeses a votació. La FCF ho va considerar ja aleshores una campanya de desprestigi i sempre va defensar la seva bona praxi. Ara, una vegada coneguda la decisió de la fiscalia, la FCF “reitera el seu compromís amb la bona governança, la transparència i l’estricte compliment de la legalitat” i demana que es restableixi “el seu bon nom i l’honorabilitat de directius, professionals i col·laboradors de l’entitat”, a través d’un comunicat oficial emès ahir.

El 13 de gener el jutjat número 2 de Gavà també va arxivar una denúncia anònima enviada als clubs catalans, impulsada pel president del CF Gavà, Iván Carrillo. La FCF, en el seu dia, va interposar una querella criminal contra Iván Carrillo per una campanya de calúmnies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)