Girona

Al davant del passat

Tres futbolistes del Girona es retrobaran demà amb el seu passat: Christian Rivera, Samu Saiz i Àlex Gallar. Samu i Gallar ja van fer-ho en la primera volta, en la visita a El Alcoraz (1-0); per a Rivera, en canvi, flamant fitxatge blanc-i-vermell, serà una nova experiència si és que Pep Lluís Martí el fa debutar. “Estic preparat per a dissabte”, va dir el migcampista en la seva presentació. “Serà un partit molt difícil contra un gran rival, però res més. Un partit més dels molts que hi haurà durant la temporada”, va manifestar el futbolista asturià restant una possible emotivitat personal a l’enfrontament amb el conjunt blaugrana, amb qui va jugar 22 partits la campanya passada a primera divisió.

Per als qui sí que és especial el partit és per a Saiz i Gallar, dos jugadors que van ser absoluts referents a l’Osca, on van jugar dos cursos sense arribar a coincidir. En l’anada ja van retrobar-se amb l’entitat aragonesa, en un duel en què van ser titulars tots dos; ara, però, la situació és diferent i s’ha de veure si demà jugaran.

D’una banda, Saiz fa sis setmanes que no té minuts a causa d’una lesió muscular. En el Girona-Mirandés, just abans de Nadal, el mitjapunta madrileny es va lesionar al tendó del bíceps femoral de la cama dreta i no va poder estar disponible fins la setmana passada, quan, al feu del Fuenlabrada, va estar a la banqueta sense arribar a entrar.

Gallar, per la seva banda, ha perdut protagonisme en les darreres jornades i tampoc és clar que participi en el matx. Un fix per a Martí en els seus primers partits, l’atacant català no ha acabat d’enlairar-se ni d’oferir la seva millor versió; amb el pas del temps ha acabat sent relegat a un pla més secundari i, de fet, en la lliga no ha estat titular des del mes de novembre. Una diana ha fet en el campionat, precisament la que va marcar amb l’Osca en la primera jornada al camp de Las Palmas (0-1) que va donar el triomf als blaugrana.

ÀLEX GALLAR

Ha fet una diana en la lliga, amb l’Osca en la primera jornada

CHRISTIAN RIVERA

“Estic preparat. Serà un partit molt difícil”, va manifestar

SAMU SAIZ

Podria tornar després de sis setmanes fora per lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)