2a divisió FEF

La il·lusió contra el bloqueig

2a divisió B. L’Olot visita el València Mestalla, un dels equips amb la pitjor ratxa, assumint que sense la intensitat i la solidesa habituals no podrà aconseguir enllaçar dues victòries en la lliga

L’Olot visita el filial del València a l’estadi Antonio Puchades (a les 12 h). El conjunt de la Garrotxa ha encadenat quatre jornades sense perdre i ve de guanyar un dels principals candidats a l’ascens, el Castelló (1-0). Amb l’objectiu d’enllaçar dos triomfs tot just per segona vegada aquest curs, els olotins saben que han de mantenir la solidesa i la intensitat que els han caracteritzat darrerament per vèncer i contactar una vegada per totes amb la part alta de la taula: “És complicat enllaçar victòries, perquè el nivell de tots els equips és molt alt. Les distàncies són mínimes en tots els sentits, i és que el tercer és el grup més competitiu, però estem convençuts que ho podem fer”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

Al davant, els garrotxins hi tindran un València Mestalla ferit després de sumar quatre punts dels últims 27 en joc –no guanyen des del 24 de novembre–, un fet que fa dels joves i talentosos jugadors del filial un bloc més perillós: “És un filial d’un equip de Champions. Té jugadors bons, però per circumstàncies es troba en una situació delicada, ja sigui perquè té jugadors joves o perquè és molt complicat guanyar. Són molt bons i s’han reforçat molt bé, estic convençut que aniran a mort per guanyar el partit i ens exigiran el millor de nosaltres”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que, respecte a la mala ratxa del rival, hi afegeix: “Això el converteix en un rival més complicat. Quan estàs en una situació així, tot el club es bolca en l’objectiu per tal de no baixar a tercera, que seria un cop dur. Això ens exigirà més, ja que som conscients que ells sortiran al camp sabent que només els val guanyar.”

L’Olot és l’equip amb el percentatge de punts més elevat contra equips filials, un tipus de conjunts que deixen jugar i habitualment són valents i generen espais: “Per la manera de jugar que tenen, potser ens hi sentim més còmodes, tot i que no m’agrada dir-ho així, ja que ben bé no és això. Pel nostre model de joc i per la nostra identitat, ens agrada més aquest tipus de partit, també tenen aquest punt de talent i qualitat que entre la bogeria et poden fer molt de mal. Hem d’estar preparats perquè són bons”, analitza el valencià, que té l’única baixa de Barnils, que s’està recuperant de la lesió al genoll; recupera Vivi, després de complir una sanció, i Comas, un cop superat l’edema a l’empenya del peu, i ha hagut de deixar Peque fora de la convocatòria.

4 Partits guanyats 8

10 Partits empatats 9

9 Partits perduts 6

23 Gols a favor 20

28 Gols en contra 15

LA PRÈVIA

És complicat enllaçar victòries, perquè el nivell de tots els equips és molt alt. Les distàncies són mínimes en tots els sentits
És un filial d’un equip de Champions. Té jugadors bons i ens exigirà el màxim de nosaltres
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)