3a divisió FEF

La victòria més preuada

3a divisió. El Figueres i el Banyoles se citen a Vilatenim (12.30h) amb tres punts en joc que servirien per encarrilar de nou la situació d’ambdós equips

Vilatenim viurà, aquest migdia, un duel entre el Figueres i el Banyoles que promet emocions fortes, perquè del resultat d’avui dependrà si les pròximes setmanes seran més o menys tranquil·les per als dos equips. I és que la Unió ve de transmetre bones sensacions les últimes jornades però no troba la fórmula per sumar els tres punts –fa cinc jornades que no guanya– i el Banyoles es troba encara pitjor, després de sumar només un punt dels últims divuit en joc. La necessitat dels dos equips per aconseguir la victòria és una evidència, i més tenint en compte que la situació del Prat i el Badalona en segona B fa preveure que el 17è i el 16è classificats de tercera no puguin estar tranquils per evitar els possibles descensos compensats.

Com és habitual en un duel de proximitat. el factor clau pot ser determinant i el Figueres ho vol aprofitar. Els de Javi Salamero volen deixar enrere l’ensopegada al Narcís Sala (3-2) i traduir les bones sensacions en punts, però saben que el Banyoles, que ja va guanyar en la primera volta, no ho posarà fàcil. “Tenim ganes d’oferir una victòria a la nostra afició, però estic segur que, com que els dos equips venim d’una derrota, serà un partit amb molta intensitat, com de fet ho són tots els que es juguen contra equips de l’Adam. Serà un duel igualat en què els petits detalls tindran molta importància i guanyarà qui domini les dues àrees”, analitzava el tècnic de la Unió, Javi Salamero.

Recuperar la línia

El Figueres ha trobat la bona línia de joc, però no troba els resultats. En canvi, les necessitats del Banyoles van més enllà, ja que, a banda de les sis jornades sense guanyar, els del Pla de l’Estany han perdut aquella sensació d’equip sòlid que transmetien a l’inici de curs. Per això el gran objectiu dels d’Adam Fontes, que esperen un partit complicat a Vilatenim, és recuperar la bona línia per tornar a sumar ben aviat i no perdre més pistonada en la classificació. “L’equip ha crescut des de l’arribada de Salamero. Tenen jugadors tècnics i dinàmics que donen un ritme alt als partits. Nosaltres patirem, però el que vull és que l’equip torni a competir, a creure que podem guanyar partits i des d’això tornar a créixer”, destacava el tècnic.

7 Partits guanyats 7

7 Partits empatats 4

8 Partits perduts 11

34 Gols a favor 21

33 Gols en contra 29

La Unió posa un ritme alt als partits. Patirem, però el que vull és que l’equip torni a competir
Adam Fontes
entrenador del banyoles
Qui domini les àrees guanyarà. Venint els dos de perdre, hi haurà molta intensitat
Javi Salamero
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)