Girona

El Girona acaba sumant un punt més que merescut (2-2)

Del 2-0 al 2-2. Els gironins empaten al camp del Deportivo gràcies a un doblet de Stuani en un partit on, tot i dominar, s’ha arribat a veure perdent 2-0 per culpa del gran encert dels locals

El Girona ha acabat sumant un punt al camp del Deportivo (2-2) en un partit que tenia gairebé perdut tot i ser superior gairebé durant els noranta minuts. Els locals han estat molt efectius de cara a porteria i han fet pujar un 2-0 al marcador que semblava irreversible però en el tram final Stuani ha empatat el matx amb dues dianes, la segona des dels onze metres.

El partit ha començat amb molta igualtat però amb els de Pep Lluís Martí controlant la possessió. Tot i això, en una errada en la sortida de pilota els locals han trobat un forat a la banda dreta on Eneko Bóveda ha tret una centrada que Mollejo, de cap, ha convertit en l’1-0 (18’). Amb el marcador en contra el Girona ha estat encara més dominador, i és que el Deportivo s’ha tancat a la seva àrea, però tot i tenir la pilota gairebé tota l’estona no ha aconseguit generar ocasions clares de gol més enllà d’una falta de Granell que ha desviat la barrera i per ben poc no ha acabat a dins.

En la segona part el guió ha estat el mateix. Els locals, ben tancats a darrere, li han cedit tota la iniciativa a un Girona que per moments semblava que no sabia què fer. Brandon i Aday han estat els primers a buscar l’empat amb xuts des de fora, però no han trobat porteria. En canvi els gallecs, en la seva segona arribada del partit, han marcat el 2-0 amb un gran xut de Bergantiños després d’un mal refús de Maffeo (60’). El Girona ha quedat tocat però en una jugada embolicada Stuani ha marcat el 2-1 i ha posat dins el partit als gironins, que s’ho han cregut. Tant que en el 84’ el Dépor ha comès un penal que el mateix Stuani ha aprofitat per empatar el partit. En els últims instants el Girona fins i tot ha buscat la victòria, però el marcador ja no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)