Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Ho hem perseguit fins al final i hem tingut el premi”

Pep Lluís Martí va reconèixer que la fe que el seu equip va mostrar fins al final va permetre sumar un punt amb el qual poca gent comptava. “Sabíem el risc que corríem amb el canvi [Samu per Rivera] amb l’1-0, però el partit requeria ser més ofensius. I quan ens han fet el 2-0, hem intentat transmetre que encara quedava mitja hora i que teníem temps. Ho hem perseguit fins al final i hem tingut el premi”, va comentar el tècnic, que no va voler valorar si el 2-2 final va ser just. “Veníem amb la idea de sumar els tres punts i només n’hem aconseguit un. S’han vist dues propostes de futbol diferents i tots dos equips hem utilitzat les nostres armes, que són igual de vàlides. Crec que hem tingut la possessió més alta en molt de temps i més oportunitats que el rival. La justícia, en el futbol, no existeix, però l’orgull que ha mostrat l’equip fins al final és per estar satisfet després d’anar dos gols per sota.”

Martí va reconèixer que l’efectivitat del Deportivo va fer mal al seu equip: “Han marcat dos gols i els han anul·lat un altre en les poques ocasions. L’1-0, a més, ha arribat aviat i ens hem vist obligats a anar a remolc d’un equip que s’ha replegat molt bé, que ha estat ben col·locat i que no ens ha deixat espais.” El tècnic del Girona, però, va reconèixer que hi van haver coses que no li van agradar del seu equip malgrat el domini gairebé absolut: “Toca repassar el partit, analitzar-lo i corregir els errors. Hi ha força coses que no hem fet bé, com ara precipitar-nos o no fer circular bé la pilota. Hi ha hagut massa fases de partit que hem intentat jugar per dins en comptes de buscar superioritat per fora.” Tornant a l’efectivitat del Deportivo, Martí va afirmar: “A mi no m’agrada que em rematin ni dues vegades a porteria, però s’ha de reconèixer que és per estar satisfet que només et rematin dues vegades en 90 minuts. Difícilment, en les mateixes circumstàncies, aquestes rematades acabaran en gol.”

El tècnic del Girona va apuntar que havia estat un partit “molt intens” i va relativitzar la baixa de Stuani contra la Ponferradina. “Veurem si es pot recórrer contra la targeta, perquè no ha tocat el rival. Però si no hi és ell, sortirem igualment amb onze i amb tres més des de la banqueta que també aportaran.” Martí va insistir que s’ha d’estar “orgullós” de la reacció de l’equip.

L’EMPAT FINAL

“La justícia, en el futbol, no existeix però hem tingut una possessió molt alta i també més ocasions”

L’ANÀLISI

“Hem de corregir coses que no hem fet bé, com la circulació de pilota i també les precipitacions”

EL 2-0

“Sabíem el risc que corríem, però quan ens l’han fet encara quedava mitja hora i teníem temps”

“Hem pogut fer el tercer”

El tècnic del Deportivo, Fernando Vázquez, es va mostrar decebut en la roda de premsa després del partit. “Ens queda un gust amarg després de l’empat perquè hem tingut ocasions per fer el tercer gol, i fins i tot l’hem fet però en fora de joc. I quan semblava que ja ho teníem ens han empatat en una jugada a pilota aturada i amb un penal, que no sé si ho és, però que en tot cas és absurd”, va dir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)