2a divisió FEF

Sense gols però amb un punt

Al Rico Pérez. El Llagostera competeix al feu d’un necessitat Hèrcules i acaba obtenint un empat que li permet tornar a sumar i mantenir la distància amb la zona de descens

HÈRCULES 0 LLAGOSTERA 0

HÈRCULES:Falcón, Raúl Ruiz, Teo, Pablo Íñiguez, Álvaro, Diego Benito (Traoré, 63’), De Lerma (Pedro, 74’), Yeray, Jesús Alfaro, Vergós (Jona, 78’) i Benja.LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Lucas Viale, Diego, Maynau, David García, Magallán, Cortés (Kuku, 60’), Nahuel (Eric, 90’), Gil Muntadas i Dieste (Yeray, 68’).ÀRBITRE:Sáez Vital.T.G.:als locals Pablo Íñiguez i Álvaro, i als visitants Diego, Maynau, Cortés, David García, Lucas Viale i Marcos.

La visita del Llagostera al Rico Pérez, un dels estadis de més prestigi de la categoria de bronze, s’entreveia com un arma de doble tall. D’una banda, l’Hèrcules enfrontava al partit en plena crisi institucional i esportiva, instal·lat en les posicions de descens quan l’objectiu inicial de l’entitat era l’ascens, i en clara dinàmica negativa, amb una ratxa de 9 punts sumats dels darrers 30 disputats. De l’altra banda, però, tot plegat feia de l’alacantí un rival perillós, necessitat de victòries amb urgència, que jugava de local i amb un nou entrenador a la banqueta, Antonio Moreno. Finalment, va tocar-li arremangar-se al Llagostera, cosa que sap fer de meravella, per frenar un Hèrcules amb molta empenta per moments i el partit va acabar sense gols (0-0) i amb un punt per a cadascun. Un empat que serveix als llagosterencs per seguir sumant i no acostar-se a la zona calenta de la classificació.

A més, en un duel que va ser complicat. L’Hèrcules va portar la iniciativa, en un camp de grans dimensions i gespa natural, tot el contrari que el feu llagosterenc. Els locals van tenir la pilota, però els visitants, que van pressionar a dalt i van estar sòlids i solvents al darrere, van concedir ben poc. Només a la sortida d’un córner rematat per Teo i amb una verinosa centrada des de la banda de Jesús Alfaro, que no va trobar rematador, va inquietar l’Hèrcules.

Després de la represa, no va canviar el guió, amb els herculans dominant i els llagosterencs ben endreçats amenaçant al contraatac. En aquest segon temps, però, sí que va poder picar l’Hèrcules, que va vorejar la diana en dues ocasions, les dues a les botes d’un exblaugrana com Benja. Primer, el davanter es va topar amb el pal després de rematar una centrada de Diego Benito; segon, va ser el porter Marcos que va negar el gol a l’atacant amb una bona mà amb què va neutralitzar un xut al pal llarg culminant una jugada de Jona. Les opcions dels blaugrana, que els últims instants van acabar protestant un gol anul·lat per fora de joc, van passar pel contraatac, en què van protagonitzar-ne de perillosos sense encert.

Per al Llagostera és un premi jugar em un estadi com el Rico Pérez. Tots els jugadors han fet un gran esforç i els canvis han aportat
En l’últim minut, ens han invalidat per fora de joc un gol que era legal i hauria estat decisiu. Tenim les imatges que ho demostren
L’equip ha fet un desgast físic brutal. Aquest és el camí. Seguint així assolirem l’objectiu
Antonio Moreno
TÈCNIC DE L’HÈRCULES
Tots hauríem signat ser en aquesta situació a aquestes alçades amb 31 punts
Oriol Asina
TÈCNIC DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)