2a divisió FEF

Contra l’Oriola, sense els fixos Maynau i Diego

2a divisió B. El Llagostera afrontarà el partit de diumenge sense el lateral i el central, que van veure la cinquena groga al Rico Pérez

Diumenge (a les 12 h) el Llagostera rebrà la visita de l’Oriola en un partit clau per retrobar-se amb la victòria després de vuit jornades amb un balanç de quatre empats i quatre derrotes. Els llagosterencs, però, hauran de superar un handicap important, ja que tindran dues baixes de pes en la línia defensiva. No hi seran el lateral esquerre Joan Maynau ni el central Diego González, perquè diumenge passat van veure la cinquena amonestació del curs contra l’Hèrcules al Rico Pérez. Tots dos eren fixos per Alsina, ja que Maynau ha jugat 22 partits aquesta temporada i ha estat titular en les últimes quinze jornades –és l’únic lateral esquerre després de la lesió de Bigas–, i Diego no es perd ni un minut des del novembre, ha jugat senceres les últimes 13 jornades i, fins i tot, els 120 minuts del partit de copa contra l’Haro.

L’Oriola, encara més perjudicat

Si el Llagostera tindrà dues baixes per sanció, el tècnic de l’Oriola, Gerard Albadalejo, no podrà comptar amb tres habituals perquè també estan sancionats. Els migcampistes Javi Llor i Rodri també van veure la cinquena groga i Gilabert va ser expulsat per doble amonestació. Amb aquestes baixes, el tècnic haurà de fer invents al mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)