Girona

“Sabem el que vol Juanpe”

Tranquil. Pep Lluís Martí confia que el central canari, seguit pel València, ajudarà el Girona “al màxim fins a final de temporada”. El tècnic veu injust no poder fitxar, com li ha passat al Leganés

Juanpe Ramírez és a la llista de candidats per reforçar l’eix defensiu del València, que té de marge fins divendres per confirmar a la federació espanyola si decideix cobrir amb un fitxatge la baixa de llarga durada d’Ezequiel Garay. El canari té una clàusula de rescissió de 6,5 milions d’euros, i el Girona no té cap intenció de negociar una rebaixa. Pep Lluís Martí va parlar amb tranquil·litat del cas. Primer, per destacar l’interès d’un equip de primera per un futbolista del Girona: “L’únic que fa és reconfortar el club, l’entrenador i els jugadors. Quan equips tan importants s’interessen per jugadors teus, vol dir que les coses es fan bé i que el club ha fet una bona inversió.” I després, per mostrar el convenciment que no el perdrà: “Sabem el que és en Juanpe, sabem el que vol i sabem que està amb nosaltres. És un jugador important i ens ajudarà al màxim d’aquí a final de temporada.”

Si el València s’acabés enduent Juanpe, el Girona no tindria un permís extra per fitxar-li substitut, tal com li ha passat al Leganés amb la pèrdua de Braithwaite. Interrogat sobre aquest hàndicap, l’entrenador del Girona va dir: “Tots hi estem d’acord. No hi ha ningú que no ho pensi. Seria injust no poder fitxar, com li ha passat al Leganés, però nosaltres no manem i el que hem de fer és complir les normes. És la nostra feina.”

A més de Juanpe, el Girona té quatre centrals més: Alcalá, Ignasi Miquel, Ramalho i Santi Bueno. Tot i no rebre autorització per fer fitxatges, sí que pot recórrer –perdi o no cap jugador– al mercat de futbolistes a l’atur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)