2a divisió FEF

El Llagostera ha de reaccionar ja

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina volen aconseguir la primera victòria de l’any el dia que reben el cuer, l’Oriola

Per desgràcia per al conjunt llagosterenc les últimes setmanes semblen un déjà-vu, i és que cada partit s’afronta amb la sensació que la primera victòria del 2020 ha d’arribar. Al final, però, el resultat fa vuit jornades que dona l’esquena als d’Oriol Alsina, que encara mantenen un bon marge respecte a la zona de descens. Ara bé, la reacció ha d’arribar tard o d’hora i si pot ser aquest migdia al municipal, millor. L’escenari sembla immillorable, ja que el Llagostera rebrà la visita del cuer, l’Oriola, que arriba en un bon moment de forma però amb tres baixes importants al mig del camp. “Guanyar seria trencar la dinàmica de mals resultats, no de joc perquè hem fet bons partits, i seria un pas endavant. Ens falta la confiança que donen els resultats però els jugadors estan molt centrats. A més juguem contra un rival directe i en aquest sentit suposaria gairebé eliminar un rival, tot i que fins que no sumem els 45 punts no ens fiarem de res”, destaca Oriol Alsina, que tindrà les baixes importants de Diego i Maynau per sanció: “Tantes baixes generen molta dificultat però la plantilla està preparada per jugar i per complir.”

Tot i que l’Oriola sigui el cuer els llagosterencs no assumeixen el paper de favorits, i és que en les últimes jornades els del Baix Segura s’han acostat a la permanència. “Si mires els últims partits està aconseguint grans resultats perquè ha millorat molt. Amb el nou entrenador han fet un pas endavant i són un equip molt competitiu a segona B. Es tanquen al darrere i defensen molt bé. De fet, el Sabadell només els va superar per les individualitats”, analitza el tècnic llagosterenc.

7 Partits guanyats 4

10 Partits empatats 9

8 Partits perduts 12

24 Gols a favor 24

28 Gols en contra 44

LA PRÈVIA

Guanyar seria molt important, per trencar la dinàmica de mals resultats i perquè deixaríem tocat un rival directe per la permanència
L’Oriola ha fet un pas endavant en els últims partits i és un equip molt competitiu
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)