El Girona guanya la Ponferradina i continua mirant amunt (2-0)

Girona. Els blanc-i-vermells aprofiten dues errades defensives del rival per sumar tres punts més, encadenar cinc jornades sense perdre i mantenir la tendència ascendent de joc i resultats

El Girona ha superat la Ponferradina (2-0) i continua embalat cap a la lluita per l’ascens directe a primera. Els gols de Brandon Thomas (10’)i Borja García (41’), després de dues errades garrafals de Son i René en el primer temps, han estat vitals per segellar un triomf que allarga a cinc les jornades que porten els gironins sense perdre –tres victòries i dos empats.

El partit ha començat de la millor manera pel Girona, i és que, els de Pep Lluís Martí han dominat al rival jugant molts minuts en camp contrari. Tot just en el 10, Brandon ha recollit una mala cessió de Sielva i ha intentat assistir, malament, cap a Borja García. Una nova imprecisió en el refús de Son, ha permès, però, al balear recollir l’esfèrica i superar al porter René Román gairebé a plaer i estrenar-se com a golejador amb la samarreta blanc-i-vermella.

La diana gironina ha adormit l’enfrontament fins que a prop del descans René Román ha tornat a cometre una errada clamorosa que Borja García no ha desaprofitat. Brandon ha cedit a Jairo, que ha fet la centrada al segon pal i René, en l’intent de blocar, ha deixat morta l’esfèrica al seu excompany, que només ha hagut de posar-hi el peu (41’).

La segona part ha estat avorrida i poc intensa. El Girona, força passiu, s’ha deixat guanyar terreny per una Ponferradina que tampoc trobava la fórmula. En el 72, Rios Reina ha avisat a tots els presents a Montilivi amb un llançament de falta directe al travesser. Segurament l’ocasió visitant ha reactivat lleugerament als de Pep Lluís Martí, que han passat a controlar de nou l’enfrontament i fins i tot han pogut augmentar la renda amb dues ocasions clares d’Aday i Gallar.