2a divisió FEF

L’única via cap a la part alta

Ambició màxima. L’Olot rep el líder, el Sabadell, amb l’objectiu d’encadenar el segon triomf, arribar als 40 punts i convertir-se en un dels candidats a lluitar per estar a la zona noble de la taula

L’Olot rep a les 17 h el Sabadell, el líder i un dels grans dominadors del grup 3 des que va iniciar-se la lliga. El conjunt de la Garrotxa va aixafar la Nucia en l’últim partit, també al municipal (4-0), i en el segon matx consecutiu davant la seva afició intentarà enllaçar dos triomfs per segona vegada en el curs. “És una oportunitat per a moltes coses. Sabem les nostres forces i les febleses, també reconeixem les virtuts del rival, el respectem i coneixem les seves mancances. Tot això és un conjunt que si l’aconseguim tenir controlat estarem més a prop de sumar dues victòries consecutives. Si sortim de qualsevol manera, malament. Estem demostrant que tenim la maduresa per entendre com hem de plantejar, afrontar i jugar els partits”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

El Sabadell va vèncer en la darrera jornada l’Oriola amb remuntada inclosa (2-1), un matx que li va permetre trencar la ratxa de dues derrotes consecutives que li havien fet perdre un coixí de quatre punts respecte al seu immediat perseguidor. Tot i això, els arlequinats continuen a la part alta amb l’objectiu de lligar el títol i disputar l’eliminatòria de campions del play-off. “El Sabadell és un equip fantàstic amb una plantilla ben confeccionada i immensa. Té jugadors molt bons i de tots els perfils, també un entrenador molt bo que des de la seva arribada ho ha canviat tot. Té una idea de joc molt clara i els jugadors se senten bé amb aquesta idea. Ens visita un equipàs que sap a què juga i té l’ambició de quedar primer per pujar de categoria. Si no estem excel·lents ho passarem malament”, avisa l’entrenador valencià de l’Olot, que tindrà les baixes per lesió de Vivi i Aspar però recupera Kilian Grant, una vegada confirmada que la seva fractura al dit polze no és tan greu i que pot jugar amb una fèrula de protecció.

Al municipal s’esperen dos centenars d’aficionats arlequinats que animaran el seu equip i donaran més color a la graderia.

9 Partits guanyats 14

10 Partits empatats 5

6 Partits perduts 6

26 Gols a favor 34

17 Gols en contra 19

Ens visita un equipàs que sap a què juga i té l’ambició de quedar primer per pujar de categoria
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Estem demostrant que tenim la maduresa necessària per entendre com hem de plantejar, afrontar i jugar tots els partits
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)