2a divisió FEF

El Llagostera rescata un punt al minut 85 (1-1)

2a divisió B. En inferioritat numèrica durant 50 minuts i per sota del marcador des del minut 2, els llagosterencs empaten amb l’Oriola gràcies a un postrem gol de Nahuel

El Llagostera ha empatat aquest migdia al municipal i encadena la novena jornada sense guanyar. El conjunt orientat per Oriol Alsina no ha pogut superar a l’Oriola, que ha arribat a terres gironines com a cuer, però tot i això, tal i com ha anat el partit, el punt, rescatat a falta de cinc minuts gràcies a una diana de Nahuel, acaba deixant bon regust als blaugrana.

I és que el matx ha començat fatal ja pels llagosterencs, que s’han vist per sota en el marcador quan no s’havien ni jugat 2 minuts. Un mal refús defensiu ha acabat a peus de Solano que, dins de l’àrea, ha rematat de primeres per fer el 0-1. La diana ha reforçat el pla dels visitants, que s’han tancat, davant d’un Llagostera que ha tingut bons minuts, generant arribades i ocasions, però que no ha encertat i que ha vist, a més, com es quedava amb deu just abans del descans per l’expulsió de Sascha.

En el segon temps, s’ha imposat el ritme lent buscat per l’Oriola, que ha intentat que no passés res i ho ha aconseguit fins al tram final quan el Llagostera ha accelerat. Els blaugrana, en inferioritat tota la segona meitat, han tirat d’orgull i han estat capaços d’acabar jugant a camp rival i al minut 85 Nahuel ha fet l’empat engaltant de volea un refús del porter visitant.