2a divisió FEF

Un punt que és un premi

2a divisió B. El Llagostera, que encara no ha guanyat el 2020, rescata un empat contra l’Oriola al minut 85, en un partit que comença perdent just al principi i que juga 50 minuts en inferioritat numèrica

LLAGOSTERA 1 ORIOLA 1

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Lucas Viale, Yeray (Eric Jiménez, 69’), Crespo (Dalmau, 62’), David García, Magallán, Cortés (Kuku, 46’), Nahuel, Gil Muntades i Sascha.ORIOLA:Aitor, Pina, Urzaiz, Marín, Jose, Badal, Brian (Entrena, 46’), Solano, Chechu (Nico, 93’), Pedro i Olmedo (Pitu, 74’).GOLS:0-1 (2’) Solano. 1-1 (84’) Nahuel.ÀRBITRE:Gómez Lameiro.T.G.:als visitants Olmedo, Brian i Jose.T.V.:doble groga al local Sascha (20’ i 40’).

El Llagostera continua sense guanyar l’any 2020. El conjunt blaugrana no suma de tres des del derbi amb l’Olot, ja fa 72 dies, i encadena 9 jornades sense celebrar una victòria. Ahir va tornar a empatar, la cinquena vegada que ho fa en aquesta sèrie en què també ha perdut quatre partits, i contra l’Oriola, que va arribar al municipal com a cuer, però malgrat tot, el punt obtingut, al minut 85, va ser un premi de moltíssim mèrit. La mala ratxa s’allarga, però la versió oferta per l’equip no convida al pessimisme que sí mostren les dades.

I és que el conjunt orientat per Oriol Alsina, que va afrontar el duel amb les baixes de Diego i Maynau, va trobar-se un context que li va posar el partit gairebé impossible; només començar, superat el primer minut, ja perdia. Un mal refús defensiu després d’una pilota ficada a l’àrea local va anar a parar a peus de Solano que, de primeres, va rematar i va avançar els visitants. Sense temps per veure plantejaments de ningú, va ser el resultat qui els va acabar dibuixant, si és que ja no eren aquests d’inici, i l’Oriola, amb l’avantatge, va tancar-se al darrere davant d’un Llagostera que va aconseguir la pilota i va sotmetre el seu rival. Durant els primers 20 minuts de matx, els blaugrana van combinar, van moure la pilota d’una banda a l’altra i van arribar, generant diverses clares situacions de gol que no van aconseguir materialitzar. Sascha, en dues ocasions, Gil Muntadas i Cortés van intentar-ho sense encert.

Després d’aquest tram inicial, l’Oriola, parapetat al seu camp defensant en 4-4-2, va poder treure’s la pressió i el joc va passar a tenir un ritme més lent, amb interrupcions i poca acció, l’escenari que més li interessava. De fet, l’equip dirigit per Gerard Albadalejo, que gairebé no va donar notícies en atac, tret d’alguna fogonada del veterà Chechu Flores, fins i tot va fregar el segon, en una centrada feta des de mig del camp, que Badal, de cap, dins de l’àrea i aprofitant una distracció en la marca dels locals, va rematar al pal.

Poc o res succeïa amb la primera part ja agonitzant, fins que Sascha va ser expulsat per doble amonestació. L’ariet, molt actiu i que havia emergit com un dels grans arguments dels llagosterencs, va veure la segona targeta groga per una puntada involuntària al porter Aitor intentant rematar una esfèrica que havia controlat llarg, i la primera va ser per haver fet anar els braços en una disputa aèria.

Es va enlletgir molt l’enfrontament, doncs, per al conjunt entrenat per Alsina, que es va veure amb deu homes a la recerca de l’empat amb 50 minuts a davant. La segona part va ser d’aquelles en què toca mastegar sorra, amb un Oriola còmode, defensant i intentant que no passés res com havia fet en els últims compassos del primer acte. Així va ser fins que en el tram final, l’entrada d’Eric Jiménez va revitalitzar l’atac blaugrana. Es va fer notar aviat l’atacant quan va connectar amb Kuku, que havia entrat per ocupar la vacant de Sascha a la punta de llança, al qui va deixar sol davant del porter amb una fantàstica passada, però el davanter va xutar fora. Aquesta clamorosa ocasió va ser clau, ja que va acabar per esperonar un Llagostera que ja no va parar d’insistir a còpia de fe, representada, sobretot, per un Eric, tot energia, que també va participar, gairebé sense voler-ho, en la jugada de l’empat. El revulsiu va finalitzar des de fora de l’àrea un refús defensiu dels visitants però de la seva rematada va sortir un globus que es va enverinar i que Aitor no va ser capaç de blocar i finalment la pilota va caure-li a Nahuel dins de l’àrea i amb l’esquerra va engaltar una volea inapel·lable per rescatar un punt més per als llagosterencs.

MALA RATXA

Tot i la bona versió oferta, els llagosterencs fa nou jornades que no guanyen
Hem pogut sumar un punt i hem guanyat el ‘goal average’ a un altre rival directe
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
En cap moment s’ha notat que jugàvem amb un home menys i hem generat ocasions clares fins i tot per guanyar el partit