Girona

Sense Aday, un entrebanc

Un mes fora. El futbolista de Sentmenat, amb un paper destacat a l’extrem, es fa una ruptura al bíceps femoral de la cama dreta que el mantindrà unes quatre setmanes de baixa

Les apostes de Pep Lluís Martí s’han vist alterades per les sancions, però també per les lesions. I el Girona viatjarà avui cap a Miranda de Ebro sense un futbolista que havia adquirit molt de protagonisme en les últimes jornades. Aday Benítez té una ruptura al bíceps femoral de la cama dreta i no només serà baixa en el partit de demà, sinó que s’haurà d’estar aturat per un període aproximat d’unes quatre setmanes.

L’absència d’un dels capitans de l’equip és un entrebanc per a Pep Lluís Martí, que havia trobat en el de Sentmenat una molt bona solució per al costat dret de l’atac, ja no només per l’aportació ofensiva, sinó també per contribuir amb treball al pas endavant en solidesa i fermesa que ha fet l’equip. Aday acumulava sis titularitats en les set últimes jornades. Sense Aday, Jairo té més possibilitats de mantenir el lloc en l’onze demà a Miranda. El canari va aprofitar l’absència de Stuani, perquè Brandon va avançar la seva posició des de l’extrem esquerre a la punta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)