3a divisió FEF

El Figueres es vol despertar al camp del Granollers

3a divisió. Els de Javi Salamero volen tornar a guanyar a domicili contra un rival que ha perdut set dels últims vuit partits

El Figueres ha perdut tres dels últims quatre partits i només ha sumat els tres punts en un dels últims vuit, però avui vol tornar a alçar el vol i retrobar-se amb la victòria a domicili –l’últim triomf a fora va ser al camp de l’Igualada, al desembre (3-6)–. L’oportunitat és bona, i és que els de Javi Salamero visiten aquest migdia (12 h) un Granollers que, després de viure en les primeres posicions moltes jornades de la primera volta, viu un moment crític amb una ratxa nefasta en les últimes jornades, ja que en els vuit partits que els vallesans han jugat aquest 2020 només han estat capaços de sumar tres punts gràcies a una victòria contra el Banyoles (2-0). Coto serà baixa per lesió i Salamero tindrà els dubtes fins a última hora de Gelmà i Gallardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)